Lányok, miért baj, ha Apukátok vagy a fiú testvéretek megtudja, hogy menstruáltok?
Ahol szerintem ez nevetség és egyéb cikizés tárgya, ott némi intellektuális problémák lehetnek.
Én korán érő voltam 10 éves koromban kezdtem menstruálni, nem szóltam se apámnak, se egyéb férfinak a családban, egyedül anyámnak. Nyilván észrevették, és? Kb. olyan természetes dolog, mint pisilni a wc-ben. Ahol nem ott gondok vannak.
28/N
Nálunk érdekes volt a helyzet. Apámnak egyszer szóltam, amikor kérdezte, hogy miért vágok annyira savanyú pofát. Nagyon görcsöltem akkor, erre megkérdi: "és akkor vége a világnak?" Soha többé nem beszéltem vele erről. A vicc az, hogy orvos.
Nevelőfateromnak nem mondtam el direktbe, de volt amikor észrevette, mert haza kellett mennem a suliból annyira fájt. Nem szólt semmit, csak amikor edzésre akartam menni délután, amikor már jobban voltam, nem engedett el...
Egyébként soha nem szólt bele a női ügyekbe, hagyta, hogy úgy intézzük, ahogyan kényelmes.
Pasijaim egytől egyig megértették, mindegyik nagyon rendi volt ilyenkor.
Nálunk sem volt semmi gond vele, nem kötöm az orrára, de nem is tagadom le/soha nem is tagadtam le.
Egyébként volt már, hogy 3 hónapig nem menstruáltam, azt is tudta apukám, ő vitt el kocsival nőgyógyászhoz, mert tömegközlekedéssel nem értem volna oda, mert pont sűrű napom volt.
20/l
Nekem anyum elmondta apumnak, és a bátyámnak is. :/
Ők meg azzal cikiztek, mert azt hitték, hogy nekem ez buli. :O
De azóta már abbahagyták. :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!