Lehet hogy valamiféle hüvelyi fertőzésem van?
Figyelt kérdés
Ma egész nap viszketett a hüvelybemenetem környékén és csípett is..már voltam zuhanyozni, de ha megmosom ott lent akkor sem javul..van itthon applikátorba krém ami megszüntetné a fertőzést, már régóta megvette anyum de nem tudom magam rávenni hogy feldugjam..anya aztmondta ő úgy fel tudná nekem dugni h meg se érezném...jólvan de én nagyon parázok, szűz vagyok, még a kisujjam is alig fér fel :S hüvelyi folyásopm is van az is idegesítő h állandóan nedves az alsóneműm..ma meg nagyon viszketett a hüvelyem körül meg csípett, nagyon meg vagyok ilyedve hogy mi lehet ez..de anélkül szeretném hogy megoldódjon ez a problémám hogy bármit is felkeljen dugni oda..:(2011. jan. 21. 18:33
1/9 anonim válasza:
Ne dugdosson Anyukád semmit a puncidba, hanem menj orvoshoz.
2/9 A kérdező kommentje:
nem merek elmenni...nekem oda senki nem dughat fel semmit mert biztos qrvára fájna..
2011. jan. 21. 18:35
3/9 anonim válasza:
Pedig nincs más választásod. Ha elhanyagolod, sokkal nagyobb baj lehet.
4/9 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy fel kell dugni valamit. Az a valami kúp lenne, de ezt az orvos dönti el.
5/9 anonim válasza:
és ha majd férfival leszel, és a szexhez értek, akkor is ezt fogod mondani h nem akarom??
7/9 anonim válasza:
Jaj h jön ide a szex eg a faszik?! Sajnos csak orvos segithet a problémádon, mert hiába segit anyukad az applikátornál, nem biztos h az a krém a te fertőzésedre is jó, hiszen nem tudod mit kaptál el. Hüvelyi fertőzésekre ált. kúpot szoktak felirni, amit kuraszerűen kell alkalmazni. Hidd el sem ennek a felhelyezése, sem az orvosi vizsgálat nem fog fájni. A szüzességed majd a szerelmed fogja elvenni nem a kúp és nem a nődoki. Ne félj!
8/9 anonim válasza:
Az applikátoros krém valószínű Dalacin hüvelykrém, ami bakteriális fertőzésre van. Nálad gombás fertőzésre van gyanú a viszketés miatt.
Gyermeknődoki felír rá gyógyszert, 3 nap alatt jobb meggyógyulsz. Nem fog magától meggyógyulni, csak állandóan viszketni fogsz és jelzem, hogy a gomba fertőző (Pl WC deszka, törülköző). Ki kell kezelni.
9/9 anonim válasza:
Én is gombára gyanakszom. Sajnos nekem is volt már és vissza-visszajön. Elég bosszantó, mert nagyon figyelek a higiéniára és mégis megtalál a gomba :S Én rózsamézzel kenegetem amikor érzem, hogy gond lesz. Sajnos annyira meggyötör, hogy amikor előjön az aktus is fáj :S A nőgyógyásztól meg nem kell félni, nem bánt csak megoldja a problémádat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!