Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A bokasüllyedésre lúdtalpbetét...

A bokasüllyedésre lúdtalpbetétet adnak?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva megyünk ordopédnoz, de szerintetek mit ad? Lúdtalpbetétet? Vagy van más megoldás?

13/L

2011. jan. 21. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Nyáron, ahányszor csak tudsz, legyél mezítláb.
2011. jan. 21. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha meleg a lakás, most is lehetsz mezítláb, amikor van rá lehetőséged.
2011. jan. 21. 17:47
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi :)

De miért kell mezítláb lenni? :O

mert szinte mindig úgy vagyok, de még rosszabb lett, mint tavaly. :/

2011. jan. 21. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Mezítláb, de főleg egyenletlen talajon, aminek akupresszúrás hatása van és erősíti is az izomzatot. Bent a szobában jót tesz, ha egy dobozba raksz k.b. 30-40db kavicsot ( 1-2 cm átmérőjűt ) és azon mezítláb taposol. Rendszeresen. Kaphatók pár forintért olya recés görgetők, valamit az is használ. De semilyen módszernél sem várható, hogy két hét alatt a láb megjavul. Kitartást!
2011. jan. 21. 20:13
 5/6 tilka ***** válasza:

Szia!

Nekem is kb. ennyi idős koromban kezdődött és csúnya bokasüllyedés lett belőle, főleg a teljesen lapos sarkú cipőkben fájt a lábam. Nekem anno nem segített senki, csak kinevettek mikor mondtam, hogy több csont van a bokámban mint másnak - nem tudtam, hogy ez bokasüllyedés és nem is tudtam ennél jobban megfogalmazni. Szóval nem törődtek vele így sokszor fájt a lábam. A lényeg az, hogy figyeld meg ha olyan kb. négy centis sarkú cipőben vagy a bokád nem lóg annyira mint laposban és nem is fájdul meg ilyen cipőben olyan hamar a láb.

Egyébként talpbetétet adnak - nekem pl. nincs is lúdtalpam, csak csúnya bokasüllyedésem. A talpbetét kialakítása dimbes-dombos :) szóval nem egyszerűen lúdtalpbetét

2011. jan. 21. 21:48
 6/6 tilka ***** válasza:
én is folyton mezítláb voltam semmit nem segített - de most többen írják, hogy egyenetlen talajon kell mezítláb járni. Nekem még a lábujjhegyen járást is mondták. Viszont nekem a szalagjaim túl lazák, így hiába bármi. Ha neked is a szalagjaid lazák, akkor olyan cipő is jó amelyik tartja a bokád. Meg legyen pici sarka is.
2011. jan. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!