A bokasüllyedésre lúdtalpbetétet adnak?
Pár nap múlva megyünk ordopédnoz, de szerintetek mit ad? Lúdtalpbetétet? Vagy van más megoldás?
13/L
köszi :)
De miért kell mezítláb lenni? :O
mert szinte mindig úgy vagyok, de még rosszabb lett, mint tavaly. :/
Szia!
Nekem is kb. ennyi idős koromban kezdődött és csúnya bokasüllyedés lett belőle, főleg a teljesen lapos sarkú cipőkben fájt a lábam. Nekem anno nem segített senki, csak kinevettek mikor mondtam, hogy több csont van a bokámban mint másnak - nem tudtam, hogy ez bokasüllyedés és nem is tudtam ennél jobban megfogalmazni. Szóval nem törődtek vele így sokszor fájt a lábam. A lényeg az, hogy figyeld meg ha olyan kb. négy centis sarkú cipőben vagy a bokád nem lóg annyira mint laposban és nem is fájdul meg ilyen cipőben olyan hamar a láb.
Egyébként talpbetétet adnak - nekem pl. nincs is lúdtalpam, csak csúnya bokasüllyedésem. A talpbetét kialakítása dimbes-dombos :) szóval nem egyszerűen lúdtalpbetét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!