Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan hozzam előrébb a...

Hogyan hozzam előrébb a menstruációmat?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, hogy megjöjjön ezen a hétvégén!
2011. jan. 19. 21:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
huuuuuuuuuuuuuuuu és ez neked miért fáj, hogy Én is kiírtam? nem kötelező válaszolni! remélem jó időtöltés volt ezeket megkeresni ;)!! Amúgy meg, képzeld el, lehet előrébb hozni, csak hogy legyél ezzel tisztában és ne írkálj hülyeséget!
2011. jan. 20. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Angyalkám, persze hogy előre lehet hozni, de gyógyszeresen, hormonnal. A többi módszer csak mendemonda:) De próbálkozzál, hátha te leszel a kivétel:)

Egyébként te kérted, hogy írjam le a korábbi hasonló kérdéseket. Nem volt nagy munka, mert elég sok van belőlük.

2011. jan. 20. 19:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm, hogy leírtad! Igen, remélem, hogy Én leszek az a kivételes ember akinek ez sikerülni fog! Optimistán kezelem a dolgot, másrészt minden elhatározás kérdése! Sőt, néha a mendemondákban is van némi igazság!
2011. jan. 20. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!