Hogyan hozzam előrébb a menstruációmat?
Ha gyógyszert szedsz akkor a szokott időnél előbb vedd be, mondjuk én 6 helyett 2kor szedtem be és így egy napot sikerült előrehoznom.
Ha nem szedsz akkor forró víz, vagy testi erőltetés, stresszhatás kihozhatja, de ez annyira bizonytalan.
Tudok valamit csinálni, hogy elöbb vagy késöbb jöjjön meg a menzeszem?
Jövőhét pénteken kellene, hogy megjöjjön, viszont akkor aludnék ott a barátomnál először és elég kellemetlen lenne. Nemtudtok valami jó tippet, hogy elöbb vagy késöbb jöjjön meg?
17/L
A kérdés kiírásának időpontja: 01-04 21:22
Pont szilveszterkor fog megjönni. Ez persze még nem baj de anyámék azt találták ki hogy welness hotelba menjünk. (mármint az utazás 29-02) miT CSINÁLJAK?
A kérdés kiírásának időpontja: 2010-12-03 22:46
Van valamilyen módszer/szer/étel/akármi amivel a menzeszt meg lehet rövidíteni?
A kérdés kiírásának időpontja: 2010-12-28 17:29
Menstruáció gyorsítása, lehetséges?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nekem mindíg hónap eleje-végén van meg a menzeszem.. És szilveszterkor nagyon nem lenne most jó.. Hogy tudnám megcsinálni, hogy elöbb jöjjön meg? Valami ital, vagy módszer van rá?
Köszönöm
A kérdés kiírásának időpontja: 2010-12-14 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!