Évek óta várom a menstruációt. Eddig nem zavart, de betöltöttem a 14-t és még mindig nincs. Ez baj? Akármennyire fáj, én már úgy szeretnék menstruálni.
Nem baj. 16-18 éves korig a nőgyógyász sem foglalkozik vele.
Teljesen normális.
Az zavar, hogy már minden jelentkezett :
szőr hónaljon, lent, folyás, mellek
És nem akar megjönni.
Én is nagyon vártam már hogy megjöjjön. 14 vagyok most és tegnap jött meg. Ide írtam mert nem tudtam hogy megjött-e mert sötétbarna és nagyon kevés,de a tisztasági betét átázott tőle. Azt írták valószínű menstruálok és nem csak folyás és mivel kevés vér jön belőlem még bennem megalvad.
Leírhatnám h majd megjön 16 éves korodig ha már minden más megvan. De én csak annyit mondok ne várd annyira nem olyan nagy élmény mint amekkorát én is vártam... Minden napod ugyanolyan lesz csak cserélni kell tampont/ betétet , többet kell tusolni. Görcsölhetsz ... =/
Az istenit, ne hisztizzetek már. Persze, hogy várja szerencsétlen, mert azt jelzi, hogy NORMÁLIS, EGÉSZSÉGES és lehet BABÁJA!
Tudjátok milyen baromira szar érzés, ha nincsen? Sajnos én tudom. É nem kívánom senkinek.
Szóval ne hisztizzetek legyetek szívesek egy kis hasfájás meg tamponcsere miatt. Mert ezerszer jobb, mint azon aggódni, hogy lehet-e majd babátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!