Mitől fájhat a mellbimbóm? Nem vagyok terhes!
sziia!
hát nekem is szokott fájni nagyon úgy h néha hozzá sem tudtam érni,,de általában azért mert beteg kezdtem lenni..aztán elmaradt.az h nem jön meg hát nemtom sztem bezavart a fogamzásgátló menj el dokihoz mindenképp!!a gombát viszont kizárnám..mert az viszket és nem befolyásolja a bimbó fájást+a mensit...ez biztos m nekem volt régen...
ütés rázuhant egy tégla????????na neeeeeeeee
sztem ő sem alszik melltartóban....de te ezek szerint igen jesszus ez egészségtelen nagyon nem is tom h lehet kibirni meg is bolondulnék!!jó tanácsként mielőbb hagyd el te is!!
Szia!
Nekem is ugyanez a problémám, a ciklussal van összefüggésben. Van, akinek peteérés körül (pl. nekem:), van akinek menstruáció előtt/után fáj. Elég kellemetlen, de nem igazán van mit tenni ellene. Ja, és nem szedek/szedtem fogamzásgátlót, ezért valószínűleg a Te "fájásod" sem azzal van összefüggésben.
11:31-es válaszolónak: a válaszban, amire reagáltál VAGY van, tehát: alvás közben VAGY melltartóban dörzsölődhetett ki.
Amúgy, remélem, senki nem alszik melltartóban. Ugye???????:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!