Most szabadultam meg a huvelygombamtol es azt mondta a dr hogy egy heten egyszer koromvirag teaval oblitsem a huvelyt de azt nem mondta hogyan? El magyarazna valaki hogyan kel?
Gondolom hüvelyzuhanyra gondolt. Lefőzöd a teát, megvárod, amíg testhőmérsékletű lesz és bespricceled. Egyszerű.
De egy ülőfürdő is alkalmas. Megfőzöd a teát, beleülsz. Ezen kívül még jó a cickafark is, az is fertőtlenít.
Koromvirag-cickafarkfuvet hasznalj, mint ulofurdot, s ezt kellene fogyasztani is belsoleg.
Jobbulast!
Patikában lehet kapni hüvelyirrigátort, azzal könnyen elvégezhető az öblítés. Elkészíted a teát, testhőmérsékletűre hűtöd. A kád szélére ülsz (befelé fordulva) és feltett lábbal a hüvelyedbe spriceled a teát. Azonnal ki fog folyni, már "töltheted" is be a következő adagot. Hamar rá fogsz érezni, hogy milyen testhelyzet a legkényelmesebb neked.
A szivacsos módszeren jót nevettem, ezt tuti, hogy nem nő írta, vagy fogalma sincs az irrigálásról.
Szerintem csak fözd meg és ülj bele. Én is azt szoktam .. mondjuk felfázásra, nem gombára.
Viszont olvasd el ezt: [link]
Én szedem már lassan egy hónapja, ugy tünik használ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!