Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most szabadultam meg a huvelyg...

Most szabadultam meg a huvelygombamtol es azt mondta a dr hogy egy heten egyszer koromvirag teaval oblitsem a huvelyt de azt nem mondta hogyan? El magyarazna valaki hogyan kel?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom hüvelyzuhanyra gondolt. Lefőzöd a teát, megvárod, amíg testhőmérsékletű lesz és bespricceled. Egyszerű.

De egy ülőfürdő is alkalmas. Megfőzöd a teát, beleülsz. Ezen kívül még jó a cickafark is, az is fertőtlenít.

2011. jan. 19. 07:36
 2/8 A kérdező kommentje:
es mivel spriceljem be?
2011. jan. 19. 07:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Irrigátornak hívják, menj el a gyógyszertárba és mondd, hogy hüvelyirrigátort szeretnél.
2011. jan. 19. 07:45
 4/8 anonim válasza:
0%
fogsz egy tiszta szivacsot->összenyomod->belerakod a teába->kiveszed->a muffod fölé tartod-> és összenyomod->a víz lefolyik<-- nem kell hozzá diploma!
2011. jan. 19. 07:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahan, és közben ugye álljon gyertyaállásban...? Különben hogy kerülne a hüvelybe a folyadék? Ezt a szivacsos dolgot ugye te sem gondoltad komolyan?
2011. jan. 19. 07:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Koromvirag-cickafarkfuvet hasznalj, mint ulofurdot, s ezt kellene fogyasztani is belsoleg.

Jobbulast!

2011. jan. 19. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Patikában lehet kapni hüvelyirrigátort, azzal könnyen elvégezhető az öblítés. Elkészíted a teát, testhőmérsékletűre hűtöd. A kád szélére ülsz (befelé fordulva) és feltett lábbal a hüvelyedbe spriceled a teát. Azonnal ki fog folyni, már "töltheted" is be a következő adagot. Hamar rá fogsz érezni, hogy milyen testhelyzet a legkényelmesebb neked.

A szivacsos módszeren jót nevettem, ezt tuti, hogy nem nő írta, vagy fogalma sincs az irrigálásról.

2011. jan. 19. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak fözd meg és ülj bele. Én is azt szoktam .. mondjuk felfázásra, nem gombára.

Viszont olvasd el ezt: [link]

Én szedem már lassan egy hónapja, ugy tünik használ.

2011. jan. 19. 11:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!