Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhat túl sok, szinte...

Mi okozhat túl sok, szinte folyamatos, fehér színű, sűrű folyást?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt, után, tőle teljesen függetlenül állandóan folyásom van. Egyszerűen undorító, és képtelenség fizikailag "visszatartani". Próbáltam már mindent, de nem gondolom, hogy a folyamatos betéthordásnak kéne lennie az egyetlen megoldásnak. Nem érzem magam higiénikusnak miatta, mindennap háromszor fürdök, segítség!
2011. jan. 18. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem már 9 éves korom óta van állandó folyásom (kb. folyik belőlem rendesen) hormonális probléma miatt, de semmi más zavaró tényező nincs csak ez(nem ég, nem csíp stb..). Sosem tenyészett ki semmi baci, se gomba. Az orvosok szerint 1xűen ilyen vagyok. Engem nem zavar, hogy minden nap van bent tisztasági betét. :D Ne fürödj naponta többször, mert az is okozhat több folyást, ha túlzásba viszed a tisztálkodást. Menj el orvoshoz, kérd meg, hogy vegyen kenetet, mert több a folyásod a kelleténél. Hogyha lesz benne valami, akkor kikezelheti, de ha nem, akkor tovább kell kutatnia. Mi így láttatlanban nem fogjuk tudni a folyásod okát. :)

20L

2011. jan. 18. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs kellemetlen illata, nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi baj! Tegyél be betétet, mást nem tehetsz. Ha viszont vannak azok a tünetek, amiket leírtam, akkor menj orvoshoz.
2011. jan. 18. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:

ha hormonális okai vannak akkor segíthet fogamzástabletta?

csak egy tipp.. illetve én is kíváncsi vagyok rá.

de nem tudom hány éves vagy

2011. jan. 18. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:
17/L vagyok, és köszönöm a válaszokat, el fogok menni orvoshoz, de az enyém sem büdös, és nem is csíp. körülbelül 11 éves korom óta "élek a problémával", csak nagyon zavart és gondoltam vannak a megszüntetésére bevált módszerek. :)
2011. jan. 19. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:

azzal nem lehet egyensúlyozni, h mit eszel?

valahol olavastam hogyha nagyon fűszeres kajákat eszel az nem jó..

meg ha ilyen probiotikumos csodákat pakolsz be az is változtathatja a hüvelyben a baktériumokat

2011. jan. 20. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!