Hüvelygomba? Segítséget kérnék. (értelmes válaszokat, légyszi. )
túrószerű, fehéres-sárgás folyásom van, viszketek, és csíp, ha vizelek. Szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, csak éppen beteg vagyok.. elég kellemetlen már, kb 2-3 napja van.
Elmenjek, így betegen is? (torok gyulladás és megvagyok fázva) Ha elmegyek, hogyan vizsgál meg a nőgyógyász? Sosem voltam még. Köszi előre.
14/L
Menj el nyugostan, a betegség nem zavaró téynező ebben. Ilyen fertőzéses vagy gombagyanús eseteket nem vizsgál meg semmilyen ijesztő módon, csak "benéz", semmi eszközt nem kell használnia. Esetleg ha úgy dönt, hogy vesz kenetet, akkor egy fültisztító pálcikára hasonlító kis dologgal benyúl, de nem mélyre, és mintát vesz, megkaparász.
Nem fáj, nem kellemetlen, viszont mindenképp szükséges, ha ilyen tüneteid vannak.
Én is olyan korú voltam, mint te, mikor kellett egy ilyet csinálni, semmi baj nem volt, írt fel kúpot, és attól elmúlt minden panasz.
Úgyhogy félnivalód nincs, menj el, hogy mihamarabb elmúljon a fertőzésed, mert sajnos nagyon durván súlyosbodni tudnak ezek a tünetek, és nagyon kellemetlenné válnak :( (bár gondolom, most se kellemes)
Jobbulást!
25/N
Nem, nem nézek tévét! =) Megvagyok anélkül is:) de köszi :)
Inkább elmegyek orvoshoz, és biztosra megyek :P
A csipő vizelet hugyuti problémák jele. Urologushoz menj, ne nőgyógyászhoz.
Canesten meg kapsz a patikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!