Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba? Segítséget...

Hüvelygomba? Segítséget kérnék. (értelmes válaszokat, légyszi. )

Figyelt kérdés

túrószerű, fehéres-sárgás folyásom van, viszketek, és csíp, ha vizelek. Szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, csak éppen beteg vagyok.. elég kellemetlen már, kb 2-3 napja van.

Elmenjek, így betegen is? (torok gyulladás és megvagyok fázva) Ha elmegyek, hogyan vizsgál meg a nőgyógyász? Sosem voltam még. Köszi előre.

14/L

2011. jan. 18. 12:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen menj el. Persze, az is lehet, hogy valami más fertőzésed van, de mindenképp jobb ha elmész, nehogy komolyabb baj legyen!
2011. jan. 18. 13:01
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Első vagyok. Hogy hogy vizsgál, az rajta múlik. Van olyan orvos, aki puncin keresztül és van aki fenéken keresztül.
2011. jan. 18. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Menj el nyugostan, a betegség nem zavaró téynező ebben. Ilyen fertőzéses vagy gombagyanús eseteket nem vizsgál meg semmilyen ijesztő módon, csak "benéz", semmi eszközt nem kell használnia. Esetleg ha úgy dönt, hogy vesz kenetet, akkor egy fültisztító pálcikára hasonlító kis dologgal benyúl, de nem mélyre, és mintát vesz, megkaparász.

Nem fáj, nem kellemetlen, viszont mindenképp szükséges, ha ilyen tüneteid vannak.

Én is olyan korú voltam, mint te, mikor kellett egy ilyet csinálni, semmi baj nem volt, írt fel kúpot, és attól elmúlt minden panasz.

Úgyhogy félnivalód nincs, menj el, hogy mihamarabb elmúljon a fertőzésed, mert sajnos nagyon durván súlyosbodni tudnak ezek a tünetek, és nagyon kellemetlenné válnak :( (bár gondolom, most se kellemes)

Jobbulást!

25/N

2011. jan. 18. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Első: ne riogasd szegényt, egy gombát, vagy fertőzést nem fognak fenéken keresztül vizsgálni. :)
2011. jan. 18. 13:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nektek!:) Akkor szólok itthon, remélem ma mehetünk is. És remélem minden rendben lesz!
2011. jan. 18. 13:09
 6/11 anonim válasza:
4%
Te nem nézel tévét?? :D Canesten Combi - mivel 4ből 3 nő elkapja élete során legalább egyszer!
2011. jan. 18. 13:10
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem nézek tévét! =) Megvagyok anélkül is:) de köszi :)

Inkább elmegyek orvoshoz, és biztosra megyek :P

2011. jan. 18. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:

A csipő vizelet hugyuti problémák jele. Urologushoz menj, ne nőgyógyászhoz.

Canesten meg kapsz a patikába.

2011. jan. 18. 13:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok azoknak, akik a Canestent emlegetik meg a Tv-t...kedves kérdező, hihetetlenül büszke vagyok rád,hogy így elutasítottad őket,ezt nem tennék meg a korodbeli lányok. Ha valami hasonlót tapasztalsz,a nőgyógyász a legmegfelelőbb ember,mert saját diagnózist felállítani és félrekezelni legalább akkora felelőtlenség, mint tudomást nem venni róla. Mielőbbi gyógyulást neked^^
2011. jan. 18. 13:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez jól esett! ^//^
2011. jan. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!