Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szegedi ingyenes nőgyógyászati...

Szegedi ingyenes nőgyógyászati vizsgálat hogyan? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy egyszerűen csak be kell menni a nőgyógyászati klinikára, mutatni a TB-kártyát, és majd valamikor sorra kerülök. (időpont nélkül) Az lenne a kérdésem, ez igaz-e, és valahol megtudhatom-e, hogy épp ki rendelne akkor, amikor megyek. Megrémít, hogy valakit nagyon durvának mondanak, a vizsgálatot illetően, és nem szeretném hogy fájjon. Nem szeretnék magándokihoz menni, mert sokat kéne fizetni érte, és nem terhelném a családomat a költségekkel. Viszont szükséges, hogy február végéig elmenjek, mert nem akarom halogatni a problémám.
2011. jan. 15. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj a szülészeti és nőgyógyászati klinikára, ott ingyenesen megvizsgálnak. A Tisza Lajos és a Semmelweiss sarkán van.
2011. jan. 15. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Akkor oda bármikor mehetek, nem kell időpont igaz? Remélem jó orvost kapok, utánaolvasgattam, kit ajánlanak, kit nem, mert nem szeretnék valaki olyat kapni, aki úgy vizsgál meg, hogy fáj.
2011. jan. 15. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
igen, bármikor mehetsz. Egyik orvos se fog úgy megvizsgálni, hogy az neked direkt fájjon. Nem állatok dolgoznak ott, hanem orvosok.Sok múlik azon is, hogy mennyire bírod magad ellazítani.
2011. jan. 15. 13:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi szépen!

Tudom, persze, csak hoxán olvasgattam, hogy valakinek fájt a vizsgálat egy bizonyos orvosnál, a barátnőm is erről számolt be anyukája révén, és ezért bizonytalanodtam el. De már megnyugodtam, köszi a segítséget.

2011. jan. 15. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!