Olvastam, hogy jót tesz a hüvelynek, ha néha natúr youghurtba mártott tampont helyezek fel, mert segíti az élőflórát. Érdemes megpróbálni? Okozhat gondot?
Figyelt kérdés
Ez tényleg hatásos? Nem okozhat "odabent" gondot?
Illetve a gyógynövényes tamponnal milyen tapasztalataitok vannak? Eddig csak Ob-t használtam, de kíváncsi lennék arra is.
2009. febr. 1. 10:25
1/4 anonim válasza:
a joghurtos megoldást, mielőtt kipróbálnád, kérdezd meg az online nőgyógyásztól, vagy menj el a saját nőgyógyászodhoz. Én Naturella-t használok, illatos, és ugyan olyan mint az Ob.
2/4 anonim válasza:
Ilyen praktikákhoz (joghurtos vagy gyógynövényes tampon, irrigálás stb.) akkor érdemes folyamodni, ha panaszaid vannak a hüvely megváltozott védőrétege miatt. Ha odalent minden oké, akkor a legtöbb, amit tehetsz érte, hogy egyáltalán nem avatkozol be a természetes folyamatokba.
3/4 anonim válasza:
bocsi az offolásért, de ha már megtelt a tampon, akkor tapasztalataim szerint azt már nem lehet feldugni nem??
4/4 anonim válasza:
szerintem nem működik. úgy vélem a hüvelyben más bacik élnek, mint a joghurtban, a joghurtos bacik a bélben lépnek szimbiózisba veled, nem a hüvelyben.
kamillás tampont érdemes lehet kipróbálnod, lehet hogy kellemesebb, de semmiképp nem rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!