Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? (jobb alhasi...

Mi lehet ez? (jobb alhasi fájdalom)

Figyelt kérdés

csak azt érzem, hogy van ott valami, általában nem fáj, de ritkán nyomást érzek, még ritkábban pedig nyilalást. 6 napja tart.

-előfordult, hogy gyakran járkáltam hideg kövön mezitláb. lehet attól?

-sokáig azt hittem hogy az ovuláció miatt van, ami valóban most volt, de 6 napnyi "kisérőfájdalom" kicsit sok hozzá.

-terhes nem lehetek, mert megjött. ha mégis, akkor 9 hetes (ekkor szexeltem utoljára és nem védtelenül) +méhen kivuli lennék, de ez is lehetetlen, mert arra már rég rájöttem volna, ugye?

legkésőbb kedden eljutok orvoshoz, de az még olyan messze van... elég rémisztő dolgokat olvastam az előrehaladott méhen kivüli terhességtől és a nagyobbacska cisztáról is, és keddig szétizgulom magam.. Örülnék, ha irna valaki, aki hasonló fájdalmakkal küdött már.

2009. febr. 1. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kellene menni minél hamarabb, nem szabad találgatni és beképzelni magadnak bizonyos betegségeket. A vakbél nálad fel sem merült, mint potenciális tényező, pedig akár az is lehet. Szúró alhasi fájdalom. Ha pl. az nem szabad halogatni, mert kezdeti stádiumban rutinműtét, de ha elgennyesedik, veszélyes és sokkal hosszabb a gyógyulási idő is. Ha fáj inkább menj el az ügyeletre, nézesd meg. Kedd még messze van.
2009. febr. 1. 08:05
 2/6 A kérdező kommentje:
aha. úgy tudtam,hogy a vakbélgy. hirtelen és sokkal intenzivebben jön rá az emberre
2009. febr. 1. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Esetenként napokig csak szurkál a vakbél.
2009. febr. 1. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Sürgősen orvos, nem kedden!!!! Minden embernél másként jelentkeznek bizonyos fájdalmak - a vakbél is. A petefészek-gyulladás is esélyes lehet a hideg kövön mászkától, és az bizony szintén baromi fájdalmas. Ne találgass, hanem irány az ügyelet - vagy orvos, de nem kedden, hanem holnap reggel! Ha pesti vagy, próbáld meg az ÁEK (állami Egészségügyi Központ - lánykori nevén Honvéd kórház új szárnya) SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETÉT. Ott van orvos, ultrahang és minden, ami kell, hogy megnézzenek. Ne filózz, hanem fürdés, öltözés, doki! Majd írd meg, mit mondtak.
2009. febr. 1. 09:37
 5/6 A kérdező kommentje:

sajnos nem olyan egyszeru, kulfoldi egyetemen valo tanulas elegge megneheziti a helyzetet...

ma eljutottam az iskolaorvoshoz, vizeletminta alapjan viszont minden negativ lett (fertozesek, terhesseg) Sajnos csak szerdara kaptam idpontot CT-re. esetleg veseko lehet.. de majd szerdan kiderul a vegeredmeny.

2009. febr. 2. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:
kiváncsi lennék mi volt a diagnózis mert nekem is hasonló van
2011. okt. 11. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!