Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Áhh. Nem megy fel a tampon...

Áhh. Nem megy fel a tampon :$. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?

Figyelt kérdés
Tehát át szeretnék állni a tampon használatára, csakhogy mivel szűz vagyok, eléggé szűk vagyok ehh "odalent"... amikor felhelyezném a tampont, az a kellemetlen érzésem támad, mintha teljesen száraz lennék, peeedig nem vagyok éppenséggel az a nehéz napjaimon... Mit lehetne ezzel tenni? ( azért nem szeretem használni a betétet, mert tanga bugyit hordok, abba meg nem fér el a betét :( ) 16/L
2011. jan. 13. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a mininél kisebb nincs,kicsit krémezd be a tampon végét és úgy próbáld meg feltenni,énis úgyszoktam néha,a lényeg hogy engedd el magad,próbálj meg nem görcsölni-
2011. jan. 14. 19:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Rendben! :D
2011. jan. 15. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Be kell hogy férjen! Attól hogy szűz valaki, nem akadályozza a tampon használatban. Nekem a normális méretű is felmegy pedig csak 14 vagyok.

Lehet hogy az a baj hogy túl görcsös vagy. Ha azon izgulsz hogy úristen nem megy fel akkor nem is fog föl menni. Guggolj le, lazulj el és akkor menni fog.

2011. jan. 27. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!