Áhh. Nem megy fel a tampon :$. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
Figyelt kérdés
Tehát át szeretnék állni a tampon használatára, csakhogy mivel szűz vagyok, eléggé szűk vagyok ehh "odalent"... amikor felhelyezném a tampont, az a kellemetlen érzésem támad, mintha teljesen száraz lennék, peeedig nem vagyok éppenséggel az a nehéz napjaimon... Mit lehetne ezzel tenni? ( azért nem szeretem használni a betétet, mert tanga bugyit hordok, abba meg nem fér el a betét :( ) 16/L2011. jan. 13. 17:35
11/13 anonim válasza:
a mininél kisebb nincs,kicsit krémezd be a tampon végét és úgy próbáld meg feltenni,énis úgyszoktam néha,a lényeg hogy engedd el magad,próbálj meg nem görcsölni-
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben! :D
2011. jan. 15. 14:37
13/13 anonim válasza:
Be kell hogy férjen! Attól hogy szűz valaki, nem akadályozza a tampon használatban. Nekem a normális méretű is felmegy pedig csak 14 vagyok.
Lehet hogy az a baj hogy túl görcsös vagy. Ha azon izgulsz hogy úristen nem megy fel akkor nem is fog föl menni. Guggolj le, lazulj el és akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!