Áhh. Nem megy fel a tampon :$. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
Szia!
Először is fontos, hogy először mini tamponnal próbálkozz és azon a napon, amikor a legerősebb a vérzésed!
Mosst alaposan kezet minden tamponcsere előtt és után, ez nagyon fontos a fertőzések elkerülése miatt!
Lazulj el, nem szabad izgulni, rágörcsölni, mert akkor a méh izmai összehúzódnak és nehezebb lehet felhelyezni a tampont.
Van akinek a wc-n ülve, van akinek állva, van akinek úgy jobb, ha egyik lába a wc-n van (az ülőkét hajtsd fel).Nekem eleinte úgy volt a legkönnyebb, ha az egyik lábam a wc-n volt.
Óvatosan próbáld meg felhelyezni, ha nehezen megy, vagy megakad változtass picit irányt!A hüvely nem egyenes, van benne egy kis ív.Tehát a tampont is úgy kell felhelyezni, hogy picit hátrafelé és felfelé helyezed:)
Nekem még sokat segített az is, hogy amikor nem volt meg a menstruációm, akkor maszti során felnyúltam magamnak.Így igazán megismertem a testem, legközelebb már tudtam, hogy van a hüvely, hogyan fogom tudni felhelyezni a tampont.Legközelebb tényleg egyből sikerült felyhelyeznem és azóta sincs problémám a tamponhasználattal, pedig már normált is használok!
Ha megpróbálok megismerni a hüvelyedet, fontos, hogy először izgasd a csiklódat, hogy benedvesedj és ha már nedves vagy, akkor nyúlj fel.
15/L
Szerintem a light days-re gondolsz.
Egyébként a tamponméretek növekvő sorrendben:
Mini, light days, normál, super, super plus.
Valamint ajánlom ezt az oldalt, sok mindent meg lehet tudni:
Az utolsó jókat írt, nem ismétlem meg.
Viszont ezen kicsit fennakadtam: "tanga bugyit hordok, abba meg nem fér el a betét :("
Hát azokra a napokra húzzál normál bugyit és kész:D
2.vagyok :P hát ahogy leírtad aranyosnak tartottam :P :D a harmadik meg az első jól leírta hogy hogy is kéne...és ha úgy érzed h fáj..szorít..akkor próbáld beljebb rakni.. ill. feljebb :D
vagy esetleg próbáld úgy h félig leguggolsz és így kicsit pucsítasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!