Első menstruációs időszakod az iskolában?
Írhatsz hosszút is! :)
Kinek mondtad el? Hogyan? Ők hogyan fogadták? Tesiztél? Cseréltél betétet a suliban is? Kiknek volt már meg akkor? Esetleg lettek irigykedőid? Volt esetleg, hogy kihagytad a tanítást emiatt? A fiúk nem tudtak róla?
Ilyenek érdekelnének!
Utolsó hét volt a suliban a nyári szünet előtt, aznap tört el a kezem is... :D
Így kihagytam a sulit... :)
:)
Így neked ez kimaradt :D
már nem emlékszem.
de cikisnek találtam elmondani egy ideig a tesitanárnak, aki pasi volt, szóval úgy tesiztem pár hónapig.
amúgy ez már 7.-ben volt, szóval ahogy egyre több lány kért felmentést tesiből, úgy egy idő után én is összeszedtem a bátorságomat.
és 7.-től már külön volt a tesi a fiúknak, lányoknak, tehát nem tudtak róla. nem hiszem, hogy bárki elmondta volna közülünk a fiúknak, hogy kinek van már meg.
akinek korábban megjött, pl. 11 évesen, azok szintén tesiztek úgy, nem akarták megkockáztatni, hogy a fiúk röhögjenek rajtuk.
a lányok vehettek fel melegítőalsót, és szerintem 6-tól már mindenkin volt is, nemcsak a tornaruha.
1. Barátaimnak :) A közel állóknak :)
2. Hát...Igazából észrevették hogy rosszulvagyok és kérdezték beteg vagyok-e..én meg csak szolidan "női bajok :D"
3. Mivel nekik már mind megvolt, ezért aztmondták "Üdv a pokolban" :D:D
4. Én tesiztem, hisz nem voltam mindig rosszul. Amikor rosszul voltam vagy nagyon erős volt akkor nem..:D
5. Mindenkinek rajtam kívül...Ja nem... Még van 1 lány Akinek még nincs :D
6. Igen ez a lány :D
7. Igen, amikor olyan gyomorfájás jött rá hogy nem tudtam menni...:S
8. De tudnak, mért ne tudnának? Mármint..Én nem mondtam nekik dehát szerintem lerí a lányokról.:D
na enyni :D
14/L
3.
22:07
ez gáz. Szerencsére én a 2. voltam :)
Az pont jó. :D
ó, jött még 2 válasz :D
Köszi nektek!
Na ez ismerős...
Én vidéki vagyok, ahol mindenki ismeri a másikat. Az eladónők meg, fogalmazzunk szépen, pletykás öregasszonyok. xD Képzelheted... Mindenbe beleütik az orrukat, hát még ebbe. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!