Sürgős. Első tamponhasználat?
21:40, a 90%-os
Gratulálok, a tampont maximum 4 órán át lehet benttartani, és ha te továbbcsinálod olyan fertőzést fogsz kapni hogy ihaj. Szerintem éjszakára ne tamponozz, oda jó a betét is, tampont azt csak akkor ha 3-4 óránként tudod cserélni..Ha tovább bent van méhszájsebet is okozhat és az nem msot jön elő hanem majd évek múlva.:S
Szóval...3-4 óránkénti csere.
Csak enynit mondok...
kedves utolsó
sztem te nem olvastad a használati utasítást, miszerint 6-8 órát benn lehet
szal ha valaki 10kor pl felhelyezi és mondjuk 6 kor kicseréli egyből felkelés után akkor nem lesz baja
akkor meg főleg használhatod éjszakára ha éjszakánként mindig kimész pisilni
én használom éjszakára is, 4 oránként kicserélem általában, mert nem birom elviselni a betétet (nem tudok nyugodtan aludni, átázok)
utolsó voltam
16l
A kettőnek köze van egymáshoz! Az útmutató nem szentírás, a maximális időt mutatja, amíg bennmaradhat. Viszont ez már egészségkárosodást okozhat. Ami tényleg nem holnap jelentkezik (bár fertőzés is lehet belőle), hanem évekkel később.
A régi tampon útmutatókra még leírták, hogy éjjel inkább használjon eü betétet! Azóta a marketing hatására kivették ezt a mondatot.
Amúgy ahasználati útmutatóban az van írva, hogy átlagosan (!) 4-8 órát lehet bent. És 8-nál többet nem is volt!
Lenne még pröblémám, amihez szeretnék segítséget kérni, de látom, már itt is csak a vitatkozás megy... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!