Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér és szagos folyásom van...

Fehér és szagos folyásom van milyen gyógyszert vegyek rá? Mivel kezeljem?

Figyelt kérdés

Nőgyógyászhoz be nem teszem a lábam.

Én ahhoz még fiatalnak érzem magam... Olyan szinten zavarba jövök az ilyen dolgoktól hogy a boltban a fehérneműk közé is csak akkor megyek ha más nincs ott.

Az érdekel hogy milyen vény nélkül kapható gyógyszerek vannak erre? Vagy hogy milyen általános módszerrel lehet eltűntetni?:/

14/L

2011. jan. 12. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

olyan szinten meg fogod bánni ha nem mész nőgyógyászhoz....én csak ennyit mondok

ha elmész normálisan kikezel ha otthon próbálkozol nagy kárt teszel magadon és drágább és szörnyű következményei lesznek

2011. jan. 12. 19:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Létezik gyerek-nögyógyász is, ha magadol kezdesz minenféle szert használni, akkor csak egyre rosszabb lesz. Eltüntetni nem lehet a problémádat, mert elég sok oka lehet. A nögyógyásznak ez a munkája, az meg hülyeség, hoyg fiatalnak érzed magad - mivel születésed óta nö vagy, ezért attól kezdve bizonyos betegségek rá tartoznak. Ha a fogad fáj, akkor se mondod, hogy neked nem teszik a fogorvos mint olyan, hanem odamégy és kezelteted magad.

Szedd szépen össze magar, menj el orvoshoz, mert különben nagy bajt csinálhatsz magadnak. (Egyébként vannak nöi nögyógyászok is, ha egy férfinél zavarba jössz - habár neki mindennapos dolog, hogy nöket gyógyit.)

2011. jan. 12. 19:20
 3/14 A kérdező kommentje:

úristen te mit hiszel mit akarok én itthon csinálni magammal?

valami krémre gondoltam nem itthon elvégzett műtétre.

előbb kapok szívrohamot mint hogy elmenjek oda...

2011. jan. 12. 19:20
 4/14 A kérdező kommentje:
a másodiknak köszönöm :)
2011. jan. 12. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:

1.vagyok: a krém nem elég, kúp is kell

tudok egy jó gyereknőgyógyászt ha oda mész nem kell félni

írj privátot ha érdekel

2011. jan. 12. 19:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább menj el orvoshoz, az otthoni kezelgetésből nem biztos, hogy jó dolog fog kisülni.

Pl. a fertőzés tovább terjed, kapsz egy jó kis hüvelygyulladást vagy petefészek gyulladást..

Ez nem játék.

2011. jan. 12. 19:25
 7/14 anonim válasza:
100%
Vény nélkül nemigen vehetsz erre gyógyszert... És minél tovább húzod a dolgot,annál tovább tart míg meggyógyulsz. Az orvost meg túl lehet élni. 5 percig ha lát ruha nélkül,ráadásul ha még nem is voltál fiúval,akkor nagyon úgysem vizsgál meg...
2011. jan. 12. 19:30
 8/14 anonim válasza:
Canesten hüvely kúp,krém!
2011. jan. 12. 19:30
 9/14 anonim válasza:
Nem mindig az a megfelelő amit akármikor megvehetsz :).Az orvos tudja biztosra hogy kinek mi kell.
2011. jan. 12. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:

ez nem attól függ, hogy fiatalnak érzed-e magad vagy sem.

te még simán elmehetsz a gyermeknőgyógyászatra is, vannak nők is akik nőgyógyászok, és tinédzserambulanciák is a nagyobb városokban.

bármelyik életkorban össze lehet szedni egy fertőzést.

ha pedig magadat gyógyítgatnád, azzal lehet csak nagyobb kárt okozol.

2011. jan. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!