Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg!? Még szűz...

Miért nem jön meg!? Még szűz vagyok!

Figyelt kérdés
13 éves koromban jött meg előszőr, utánna egy évig nem történt semmi. Ezt követő években úgy nézett már ki, hogy beállt rendesen, de most (17 éves vagyok, nemi életet nem élek) megint kimaradnak hónapok.
2009. jan. 31. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg hormonzavar. De ne idegesítsd magad, inkább menj orvoshoz, szerintem gyógyszeres kezeléssel pár hónap alatt helyrejössz.
2009. jan. 31. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dokihoz, és majd megnézi, mi okozza ezt nálad. Ne aggódj, megoldható probléma. Anyukámnak is volt hasonló annak idején, mesélte, neki is kimaradoztak, rendbe tudták hozni.
2009. jan. 31. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11éves koromban jött meg először. Össze -vissza mensiztem(volt h 1hónapban 2x jött meg) 18 éves koromra állt be. Én nem mentem dokihoz,de ha télleg meg szeretnél győződni a helyzetről akkor én is az orvost ajánlom.
2009. jan. 31. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm is ebben a cipőbe volt állitólag a molettebb lányoknál ez előfordul.A doki fogamzásgátlóval szabályozta be a menszeszét!
2009. jan. 31. 17:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Én nagyon vékony vagyok. 170 cm és 50 kg.
2009. jan. 31. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyukám is vékony volt ennyi idősen, neki is ugyanilyen problémája volt, mint neked, nőgyógyász állította be neki tablettával. Ha nem csak késik, hanem kimarad, akkor jobb, ha megnézeted magad, és nem bízod a véletlenre.
2009. febr. 1. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 12 vagyok, tavaly május 28-án jött meg előszőr, azóta nincs semmi. Én molett testalkatú vagyok, de voltam kivizsgáláson kórházban a hormonokat vizsgálták, de az sztem rendben van. Én is tanácstalan vagyok, várok 28.-áig aztán kitudja mi lesz
2010. máj. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!