Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Szúró fájdalmat...

Mi lehet ez? Szúró fájdalmat érzek az alhasam bal oldalán!

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 09:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor emlékezz vissza hogy mikor volt az utolsó menstruációd, vagy nem késik e nem maradt-e el? ... Ha elmaradt vagy furcsa volt, vagy késett/késik, csinálj egy tesztet. Ha pozitiv fordulj orvoshoz, ha nem, akkor nincs semmi. Bevehettél hashajtót esetleg, attól is görcsölhetsz, vagy ha olyan ettél és nemsokára rohansz a wc-re akkor is lehet. Vagy csak ugy is elöfordul különösebb ok nélkül... Vagy esetleg beütötted magad valahova a napokban?
2011. jan. 12. 09:46
 2/3 A kérdező kommentje:
szia!lány vagyok a mensesem 1hete mult el,nem jól fogalmaztam a méhemtől kicsit balra érzem ezt a szúró fájdalmat.itt ahogy olvasgatom petefészek gyulladásra gyanakszom.
2011. jan. 12. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű arról lehet szó! Meleg sós ülőfürdő, v. lábos tetejét felmelegítem és egy törölközőbe teszem, majd rátettem a fájdalmas testrészre. Utána nem kelek ki az ágyból. Ettől pár nap alatt nekem mindig elmúlt. Télen hajlomos vagyok erre én is.
2011. jan. 12. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!