Mitől fáj az alhasam? Bal oldalon a csípőm alatt érzek enyhe fájdalmat. Jobb oldalon a vakbél szokott fájni, de azt már kivették jó pár éve.
Figyelt kérdés
Pár napja érzem, hogy fáj, lehet hogy sérv? Ha megnyomom érzek egy kis dudort a combom és a hasam találkozásánál?2010. jan. 23. 21:07
1/4 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor lehet petefészekgyulladás is. Amit érzel, az egy pajzsmirigy, én lányomnak is egyszer megfázáskor megnagyobbodott, pár hónapig olyan volt. Aztán magától elmúlt. Voltál megfázva, torokgyulladás vagy ilyesmi?
2/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok (ezért van a férfiak egészsége alatt :) ).
Lehet, hogy igazad van, pont a héten meg voltam fázva egy kicsit és a torkom még most se a régi.
Nem vagyok hipohonder, sőt épp az, hogy dokihoz csak az utolsó esetbe, csak hát egy dumó, egy kicsit elgondolkodtatja az embert...
Köszi a választ!
2010. jan. 23. 22:19
3/4 anonim válasza:
Menj orvoshoz vele, ennyiből semmit nem lehet megmondani. A hozzászóló pedig mielőtt leír valamit, nézzen utána: a pajzsmirigy nem lehet combhajlatba, ugyanis a nyak elülső részén helyezkedik el (ritkán a mellkasban vagy a nyelvgyökben is előfordul,, melynek fejlődéstani (utóbbi) vagy hormonális okai vannak (előbbi).
4/4 anonim válasza:
igaz, nem pajzsmirigy, hanem nyirokmirigy van combhajlatnál (kicsit feljebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!