Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől fáj az alhasam? Bal...

Mitől fáj az alhasam? Bal oldalon a csípőm alatt érzek enyhe fájdalmat. Jobb oldalon a vakbél szokott fájni, de azt már kivették jó pár éve.

Figyelt kérdés
Pár napja érzem, hogy fáj, lehet hogy sérv? Ha megnyomom érzek egy kis dudort a combom és a hasam találkozásánál?
2010. jan. 23. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Ha lány vagy, akkor lehet petefészekgyulladás is. Amit érzel, az egy pajzsmirigy, én lányomnak is egyszer megfázáskor megnagyobbodott, pár hónapig olyan volt. Aztán magától elmúlt. Voltál megfázva, torokgyulladás vagy ilyesmi?
2010. jan. 23. 21:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok (ezért van a férfiak egészsége alatt :) ).

Lehet, hogy igazad van, pont a héten meg voltam fázva egy kicsit és a torkom még most se a régi.

Nem vagyok hipohonder, sőt épp az, hogy dokihoz csak az utolsó esetbe, csak hát egy dumó, egy kicsit elgondolkodtatja az embert...

Köszi a választ!

2010. jan. 23. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz vele, ennyiből semmit nem lehet megmondani. A hozzászóló pedig mielőtt leír valamit, nézzen utána: a pajzsmirigy nem lehet combhajlatba, ugyanis a nyak elülső részén helyezkedik el (ritkán a mellkasban vagy a nyelvgyökben is előfordul,, melynek fejlődéstani (utóbbi) vagy hormonális okai vannak (előbbi).
2010. jan. 23. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
igaz, nem pajzsmirigy, hanem nyirokmirigy van combhajlatnál (kicsit feljebb).
2010. jan. 25. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!