Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azoktól a nőktől kérdezem...

Azoktól a nőktől kérdezem akik irrigálnak. Irrigálás után mennyi idővel lehet szeretkezni?

Figyelt kérdés
Nekem doki javasolta, hogy együttlét után öblítsem ki a hüvelyem tejsavas oldattal, vagy sima vízzel. A sima víz gondolom nem szárít ki, de a tejsav igen. Mennyi ideig szárít ki, és lesz fájdalmas a szex?
2011. jan. 11. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ui: azt javasolta valaki, hogy ne tangát hordj? miért? lehet összefüggés? ezt sem hallottam még, és érdekelne, én is tangát hordok. Kösz
2011. jan. 13. 10:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem javasolták az interneten olvastam sok orvos ajánlja, hogy ne tangát hordjunk. Nem tudom miért, talán hogy ne sutulja ott annyira, vagy nem tudom. Eddig én is azt hortam meg néha most is mert hát azért egy egész bugyitárat nem olcsó lecserélni. Főleg, hogy sajnálom kidobni őket.
2011. jan. 13. 11:21
 13/13 anonim válasza:

Szia!

Nem szoktam ilyen topikokba írni csak elolvastam és én is ugyanabban a cipőben jártam mint Te.Leírom ,hogy én hogy másztam ki belőle sokan belefognak kötni de én négyévig szenvedtem így mint Te és tavaly óta vagyok teljesen jól.

Szóval probállj meg egy ideig nagyon kevés cukrot enni ha megis megkívánod helyettesítsd nádcukorral.egyél sok tökmagot mert gombaölő.és vegyél kasvirágteát ez immunrencererősítő és szintén gombaölő lehet venni kapszulát is szedhetek és ihatod egyszerre.aztan célszerű még kamillateát inni mert az gyulladáscsökkentő!Mikor nekem néha visszatérnek a fájdalmaim megszoktam inni egy liter kamillateát és utána semmibajom!Komolyan!

És ami nagyon fontos semmilyen antibiotikumot ne szedj!én 5 nőgyásznál voltam és egy sem tudott kigyógyítani sőt csak rosszabbul lettem.....keress fel egy természetgyógyászt de járj utána ,hogy tényleg jó legyen és majd ő segít .Én félévig jártam természetgyógyászhoz és utána kezdtem jól lenni.van még 3 termék amit tudok ajánlani amit érdemes kipróbálni:pajzscsepp,therbizilkrém, és aloeverának van egy barnadobozos étrendkiegészítője ami nagyon jó...sajnos nem tudom már a nevét de ha van ismerősőd aki aloeverázik az tuti tudja.

és egy héten csak egyszer irrigálj tejsavval! attól semmibajod nem lesz csak jót tesz!de nem szabad túlzásba vinni!Remélem sikerül meggyógyulnod!Fel a fejjel! :-)

2011. júl. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!