Dijus19 kérdése:
Magas a vérnyomásom?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és 128/86 volt a vérnyomásom. Ha magas, mit tehetek azért, hogy ideális legyen?2011. jan. 10. 15:25
1/10 anonim válasza:
Szerintem, teljesen normális. Egyébként egy érték nem érték. Mérd egy hétig, napi 3 alkalommal. Abból már lehetne valamire következtetni.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Csak zúg a fejem is. Gondoltam ettől lehet.
2011. jan. 10. 16:04
5/10 anonim válasza:
Ha az orvos mért ennyit, akkor biztos lehetsz benne, hogy egyébként alacsonyabb (legalábbis nekem ha doki méri, mindig magasabb, van, hogy sokkal...) Különben még ez az érték is tökéletes!
6/10 A kérdező kommentje:
Nem az orvos mérte, hanem én!
2011. jan. 10. 17:44
7/10 anonim válasza:
Akkor is teljesen jó, ha te mérted, csak azért írtam, hogy ha orvos mérte, akkor valószínű még ennél is alacsonyabb.
8/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm segítségeteket!
2011. jan. 11. 08:00
9/10 anonim válasza:
Fülzúgás nem csak magas vérnyomástól lehet! 150-fölött beszélünk magas vérnyomásról! Ezt kardiológus mondta nekem. Lehet lelki-idegi háttere is.
10/10 anonim válasza:
150 az a felső érték, de az alsót is figyelni kell. Nekem pl. az magas. A korodhoz képest nekem az alsód egy nagyon kicsit magasnak tűnik, de csak akkor, ha mindig ennyi. Gyakrabban kellene mérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!