Miért fáj a tampon kivétele?
azt a választ kilöném,hogy nem telik meg teljesen,mert sokideig hagyom bent...
És ez meddig fog ilyen leni(fáj)
Nekem is fáj. Én szűz vagyok és arra gondoltam, h lehet hogy azért, mert amikor megszívja magát akkor term. vastagabb és jobban feszíti a szűzhártyát.
(lehet hülyeség, lehet nem :D )
Nekem is fáj. Én szűz vagyok és arra gondoltam, h lehet hogy azért, mert amikor megszívja magát akkor term. vastagabb és jobban feszíti a szűzhártyát.
Ez lényegében igy van.De még az is lehet-ha szűz vagy-,hogy annyira száraz a hüvelyed,hogy a szüzhártyádbol szivja ki a nedvel ezért rátapad és fáj kihuzni.Elég kellemetlen,de elviselhető fájdalom.A megtelt MINI tampon vastagg mint, az ujjad,ezért jobban fáj,mert tágulnod kell.De általában simán kijön,ha megtelt rendesen,vagy rugalmas a hártyád.Én szeméjszerint nem ajánlom,igaz minden sokkal egyszerübb mint a betéttel,nem csúszik el és nem lesz baleset.De a betét százszor könyebb berakni,kivenni FÁJDALOM nélkül.Én minden képpen a betétre szavazok.Főleg ha szűz vagy még.:)
köszönöm mindenkinek :)
igen szűz vagyok...
és már egyáltalán nem fáj a tampon használata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!