Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 hete késik, de a mellem...

1 hete késik, de a mellem érzékeny és sokat eszek ahogy előtte mindig szoktam, és a hasamon is érzem kicsit az előjelét. Miért késik? Mikor fog megjönni? Vagy teszteljek?

Figyelt kérdés
Gumival védekezünk mindíg, egyszer kiszakadt 5 hónapja vettem be esemény utánit de azóta mindig megjött pár nap késéssel, azóta nem volt semmi baj a gumival. Most viszont 1 hete késik. Bár a mellemen érzem meg éhes is vagyok. Hasamon is kicsit. Szerintetek miért késik? Csináltam ma forró vizes fürdést, olvastam hogy az hatással van rá. Szerintetek 2-3 napon belül meg fog jönni? ha nem akkor tesztelek.
2011. jan. 9. 19:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Na mit mondott a doki? mivolt???
2011. jan. 17. 21:26
 22/25 anonim ***** válasza:

aranyos vagy h így érdeklődsz :D (:

tegnap este hívott vissza, és végül ma reggel mentünk. full ideges voltam xd

először is rám nézett és megkérdezte h éheztetnek-e otthon vagy mért vagyok ilyen sovány:D és arra jutottunk h valószínűleg a stressz miatt van és az is normális lenne hogy ha fél évig nem jönne meg, meg is vizsgált..mert mondtam h jó akkor inkább essünk túl rajta, nehogy legyen vmi baj amiről nem tudunk, és végül megbeszéltük h a fogamzásgátló segítene beállítani, úgyhogy majd vmikor elkezdem szedni és várom a csodát:D

2011. jan. 18. 17:17
 23/25 A kérdező kommentje:

nah az jóóó:) szurkoltam neked:)

Örülök h nem lett semmi komolyabb baj:)

Jó neked hogy ilyet kérdeznek hogy éheztetnek-e:D

na akkor további sok szerencsét!:)

2011. jan. 18. 20:43
 24/25 anonim ***** válasza:

ajj. köszönöm, aranyos vagy tényleg (:

na reméljük továbbiakban minden rendben lesz velünk!: D

2011. jan. 20. 18:03
 25/25 A kérdező kommentje:
Szivesen, ez természetes:)Hát nagyon remélem:)
2011. jan. 20. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!