1 hete késik, de a mellem érzékeny és sokat eszek ahogy előtte mindig szoktam, és a hasamon is érzem kicsit az előjelét. Miért késik? Mikor fog megjönni? Vagy teszteljek?
de am nem hiszem h aggódnod kéne..:) (most ezzel magamat is nyugtatom :d)
hiszen annyi minden befolyásolja.. nem idegeskedtél mostanában valamin? vagy nem kell(ett) vmilyen gyógyszert szedned?
meg keresgettem dolgokat neten, és olvastam h a cickafark ülőfürdőnek milyen hatásai vannak és írta azt is h megjöhet tőle.
nemtudom, talán egy próbát megér
hát konkrétan a gyógyszer nevére már nem emlékszem.. de vmi hormon tabletta volt. 10 napig kellett szednem. azt mondták leeht utána egy két héttel megjön de lehet h csk pár hónap után. hát én abbahagytam a szedését és másnapra megjött:D
nah. én meg imént beszéltem megint anyuval. hívjuk a dokit(Y)
lassacskán 17
drága nőgyógyászunk meg úgy gondolta tegnap h nem veszi fel a telefont. remek(Y) az idegeim már nem bírják..:d
tegnap meg magamba öntöttem fél liter cickafrak teát. kegyetlenszaar:D
hát el is hiszem akkor:D
Hát lehet nekem is kikéne probálni, mert még mindig nem jött meg:S De már nem ártana:D Kezd hiányozni:D
naaaa megjöttttt :) igy sem örültem még neki:D
Továbbra is szurkolok neked:)
de jó nekeeed : D (hát még én sem voltam irígy xD)
nah. hétfőtől már lesz doki..
:)
Szurkolok nagyon :)
majd írd le mit mondott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!