Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 hete késik, de a mellem...

1 hete késik, de a mellem érzékeny és sokat eszek ahogy előtte mindig szoktam, és a hasamon is érzem kicsit az előjelét. Miért késik? Mikor fog megjönni? Vagy teszteljek?

Figyelt kérdés
Gumival védekezünk mindíg, egyszer kiszakadt 5 hónapja vettem be esemény utánit de azóta mindig megjött pár nap késéssel, azóta nem volt semmi baj a gumival. Most viszont 1 hete késik. Bár a mellemen érzem meg éhes is vagyok. Hasamon is kicsit. Szerintetek miért késik? Csináltam ma forró vizes fürdést, olvastam hogy az hatással van rá. Szerintetek 2-3 napon belül meg fog jönni? ha nem akkor tesztelek.
2011. jan. 9. 19:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

de am nem hiszem h aggódnod kéne..:) (most ezzel magamat is nyugtatom :d)

hiszen annyi minden befolyásolja.. nem idegeskedtél mostanában valamin? vagy nem kell(ett) vmilyen gyógyszert szedned?

meg keresgettem dolgokat neten, és olvastam h a cickafark ülőfürdőnek milyen hatásai vannak és írta azt is h megjöhet tőle.

nemtudom, talán egy próbát megér

2011. jan. 12. 14:32
 12/25 A kérdező kommentje:
Milyen gyógyszert kaptál??? Hát nekem sem volt gond azóta meg mielőtt elment kiwette pedig gumi volt meg minden utánna megnéztük nem szakadt ki hát én pénteken csinálok reggel tesztet , tudom h nem vagyok az mert tényleg nem volt semmi baj de azért mégis csinálok. Megvárom a kövit. ha az se jön meg akkor elmek orvoshoz.
2011. jan. 12. 16:46
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát stresszeltem mostanába a vizsgákon. De már lenyugodtam. Gyógyszert nem szedtem mostanában, csak fájdalom csillapítót. Meleg vizes fürdést azóta csinálom , de semmi...hát remélem nincs semmi baj:D
2011. jan. 12. 16:47
 14/25 anonim ***** válasza:

hát konkrétan a gyógyszer nevére már nem emlékszem.. de vmi hormon tabletta volt. 10 napig kellett szednem. azt mondták leeht utána egy két héttel megjön de lehet h csk pár hónap után. hát én abbahagytam a szedését és másnapra megjött:D

nah. én meg imént beszéltem megint anyuval. hívjuk a dokit(Y)

2011. jan. 12. 19:23
 15/25 A kérdező kommentje:
Na az jó, majd írd le hogy mi volt a dokinál:) Am hány éves vagy?:)
2011. jan. 12. 20:17
 16/25 anonim ***** válasza:

lassacskán 17

drága nőgyógyászunk meg úgy gondolta tegnap h nem veszi fel a telefont. remek(Y) az idegeim már nem bírják..:d

tegnap meg magamba öntöttem fél liter cickafrak teát. kegyetlenszaar:D

2011. jan. 13. 15:18
 17/25 A kérdező kommentje:

hát el is hiszem akkor:D

Hát lehet nekem is kikéne probálni, mert még mindig nem jött meg:S De már nem ártana:D Kezd hiányozni:D

2011. jan. 13. 15:22
 18/25 A kérdező kommentje:

naaaa megjöttttt :) igy sem örültem még neki:D

Továbbra is szurkolok neked:)

2011. jan. 13. 17:58
 19/25 anonim ***** válasza:

de jó nekeeed : D (hát még én sem voltam irígy xD)

nah. hétfőtől már lesz doki..

2011. jan. 15. 12:24
 20/25 A kérdező kommentje:

:)

Szurkolok nagyon :)

majd írd le mit mondott:)

2011. jan. 15. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!