Terhesség vagy felfázás?
10 napja feküdtem le a barátommal és félek, hogy terhes vagyok( igaz, védekeztünk..) Tünetek: alhasi fájdalmak, gyakori vizelés, váladék.
A mensesemnek kb 12 nap múlva kéne megjönnie,szóval még van időm. Lehet, hogy csak felfáztam?
Ha tíz napja terhes vagy, akkor még nincs ott semmi ilyen jel. A petesejt még alig érte el a méhet, jóformán csak most ágyazódott be.
A másik meg: terhes akkor leszel, ha a petesejt találkozik a spermával. Ez megtörtént?
De amúgy a terhességnek ilyen gyorsan semmi előjele nincs. Sokan már egy hónapja terhesek, amikor kezd gyanús lenni (elmaradt menszeszből) de pl. a nagyanyám három hónapos terhes volt, mikor feltűnt neki, hogy nem azért kevés a vér, mert valami baj van, hanem mert terhes. A hetedik hónapig menstruált. Persze, jóval kevesebb vér jött, de egyéb baja nem is volt.
a felfázás nem feltétlenül jár szúró fájdalommal!
Simán lehet, hogy csak megfáztál. Szerintem erre több az esély. De miért kételkedsz? Átszakadt az óvszer? Vagy mi?
De azért csinálj egy tesztet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!