Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség vagy felfázás?

Terhesség vagy felfázás?

Figyelt kérdés

10 napja feküdtem le a barátommal és félek, hogy terhes vagyok( igaz, védekeztünk..) Tünetek: alhasi fájdalmak, gyakori vizelés, váladék.

A mensesemnek kb 12 nap múlva kéne megjönnie,szóval még van időm. Lehet, hogy csak felfáztam?

2011. jan. 9. 10:31
 1/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem odaírni, hogy amikor pisilek egyáltalán nem szúr semmim, és a vizeletem sötét sárga színű... úgy tudom, a felfázás szúró fájdalommal jár, s ez nekem nincs. Ez mit jelenthet?
2011. jan. 9. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha tíz napja terhes vagy, akkor még nincs ott semmi ilyen jel. A petesejt még alig érte el a méhet, jóformán csak most ágyazódott be.

A másik meg: terhes akkor leszel, ha a petesejt találkozik a spermával. Ez megtörtént?

De amúgy a terhességnek ilyen gyorsan semmi előjele nincs. Sokan már egy hónapja terhesek, amikor kezd gyanús lenni (elmaradt menszeszből) de pl. a nagyanyám három hónapos terhes volt, mikor feltűnt neki, hogy nem azért kevés a vér, mert valami baj van, hanem mert terhes. A hetedik hónapig menstruált. Persze, jóval kevesebb vér jött, de egyéb baja nem is volt.

2011. jan. 9. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:

a felfázás nem feltétlenül jár szúró fájdalommal!

Simán lehet, hogy csak megfáztál. Szerintem erre több az esély. De miért kételkedsz? Átszakadt az óvszer? Vagy mi?

De azért csinálj egy tesztet! :)

2011. jan. 9. 10:55
 4/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül jár szúró fájdalommal. Szerintem nem valószínű, hogy terhes vagy. Lehet akár egy kisebb hüvelyi fertőzés is, amit egy wc-n is el lehet kapni. Ha nem múlik akkor menj orvoshoz!
2011. jan. 9. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!