14 évesen nem jött meg, ez baj?
Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok és nem jött még meg a menstruációm de van egy barátnőm akivel már 2,5 éve fehér folyásunk van.(szagtalan) És neki most jött meg (3 napja). De nekem ma annyira folyt hogy be kellett tennem egy tisztasági betétet mert a bugyim elere tök olyan volt. És ma egy kis barnás is volt. Ez jelezheti azt hogy meg fog jönni? Előre is köszi a válaszaitokat.2009. jan. 29. 22:59
1/8 anonim válasza:
1. nem baj, h még nem jött meg
2. lehet hogy azt jelzi, h meg fog jönni, de lehet, hogy csak simán hüvelyfertőzésed van (főleg ha viszked, fáj, gyulladt arrafele)
2/8 anonim válasza:
16 éves korod alatt ha bármikor megjön normális.
3/8 anonim válasza:
Nem kell aggódnod hamarosan megfog jönni.Nekem is 14 évews koromban jött meg először.
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, hogy még nem jött meg. Ne aggódj! Későn érő típus vagy, addig is nőni fogsz még! A fehér folyás pedig mint az előtt levő is már írta, hogy lehet a jele...Addig is örülj neki, hogy még nem menstruálsz!
5/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy még nem jött ,eg. Amúgy meg szentem hamarosan megfogjönni nekem is így kezdődőttt :S
6/8 anonim válasza:
Na!:D
Nekem is pont ez van! 14 éves vagyok, régóta van folyásom és volt egy kis barna is! De nem kell aggódnunk, mert ez természetes, még van időnk, hogy megjöjjön:D
7/8 A kérdező kommentje:
köszi hogy irtál, de azóta már megjöjj és most is megvan ez a 2. Nekem az első augusztus 3-án jött meg. De azért majd írj ha neked is megjön, nyugi ebben az évben nekedis tutira megjön.
2009. szept. 12. 00:58
8/8 anonim válasza:
Szia! Én vagyok az előző válaszoló!
Megjött nekem is! :)
semmi ilyedtség, semmi! Tök természetesnek vettem! Lehet h azért, mert fel voltam rá készülve! Nem olyan nagy durranás!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!