Mi a véleményetek az anionos betét ph tesztjéről?
vettem anionos biointimo day betétet amihez teszt jár
{,a tesztnek az a lényege hogy egy vattás pálcikával a hüvelyből mintát kell venni és egy sárga tesztcsíkra kell helyezni és 30 másodpercet kell várni arra hogy változzon a szín, és 6 szín közül ha vmilyenre változik akkor megmutatja hogy normális vagy van enyhe változás vagy nagyon súlyos az elváltozás}
nem értem :
ami a rózsaszín tasakban van ott az enyhe elváltozásnál sárgás kockák vannak,de kívül a betét csomagolásán meg már világoszöld szintén az enyhe elváltozásnál akkor hogy i van ez?
én azt hittem hogy nekem bezöldül mert nekem most van enyhe folyásom,most volta dokinál gombával, adott rá kúpokat már túl vagyok a kezelésen de nem hiszem hoyg nagyon megygógyultam volna na mindegy,
és nekem nem változott seemit sem sárga maradt,talán a normális az enyhén narancssárgás színű kocka,
szerintetek?
ez az a teszt és itt is zöld a kocka az enyhe változásnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!