Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek az anionos...

Mi a véleményetek az anionos betét ph tesztjéről?

Figyelt kérdés

vettem anionos biointimo day betétet amihez teszt jár

{,a tesztnek az a lényege hogy egy vattás pálcikával a hüvelyből mintát kell venni és egy sárga tesztcsíkra kell helyezni és 30 másodpercet kell várni arra hogy változzon a szín, és 6 szín közül ha vmilyenre változik akkor megmutatja hogy normális vagy van enyhe változás vagy nagyon súlyos az elváltozás}

nem értem :

ami a rózsaszín tasakban van ott az enyhe elváltozásnál sárgás kockák vannak,de kívül a betét csomagolásán meg már világoszöld szintén az enyhe elváltozásnál akkor hogy i van ez?

én azt hittem hogy nekem bezöldül mert nekem most van enyhe folyásom,most volta dokinál gombával, adott rá kúpokat már túl vagyok a kezelésen de nem hiszem hoyg nagyon megygógyultam volna na mindegy,

és nekem nem változott seemit sem sárga maradt,talán a normális az enyhén narancssárgás színű kocka,

szerintetek?

2011. jan. 8. 17:30
 1/2 A kérdező kommentje:

[link]

ez az a teszt és itt is zöld a kocka az enyhe változásnál

2011. jan. 8. 17:33
 2/2 A kérdező kommentje:
de msot nézem hoyg a belinkelt oldalon legfelül ahol egy nő fogja a bugyiját képen mutatja megint a kockák szinét és ott megint más ,,jaj nem értem
2011. jan. 8. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!