Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha már két hónapja...

Mit tegyek ha már két hónapja nem jött meg?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg el kéne látogatni a dokihoz nem? Teszteltél egyátalán?
2009. jan. 29. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
terhesteszt, aztán nyugi, nem szokatlan, h kimarad 1-2 menstruáció, főleg ha még fiatal vagy, fogyókúrázol, alacsony a testsúlyod, vagy vmi betegséged van
2009. jan. 29. 19:38
 3/7 anonim válasza:
100%

1) Szépen lassan gondold végig, lefeküdtél-e valakivel az elmúlt időszakban

HA IGEN: a) gondold végig, hogy védekeztetek. e rendesen.

b) Ha nem, akkor irány a doki, és az abortusz (márha nem szeretnél gyereket), ha szeretnél, akkor is irány a doki, meg persze az anyukád, hogy : figyu, hamarosan nagymama leszel!

HA NEM: ne pánikolj, ha fiatal vagy, sokaknál van, hogy kimarad időnkét. De ha a következő hónapban is kimarad, menj el orvoshoz.

Ha nem vagy annyira fiatal ( 18-on felül pl) akkor mindenképp keress fel egy nőgyógyászt!!

2009. jan. 29. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és nem feküdtem le senkivel már több mint egy éve meg van.
2009. jan. 29. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:
150 cm-er magas vagyok és 40 kg.
2009. jan. 29. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre céloztam a válaszomban: fiatal vagy, még csak nemrég jött meg (1 év nagyon kevés!), és a testsúlyod is alacsony. Ne aggódj, és ne csinálj semmit, ez ilyenkor normálisnak tekinthető, majd megjön az!
2009. jan. 29. 19:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ utolsó válasz adó.
2009. jan. 29. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!