2 hónapja nem jött me, miért?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 2 éve menstruálok. Az elején volt h sokszor kiamadt, de mivel már 2 éve megvan gondoltam, hogy már "beállt". Viszont mostmár 2 hónapja(!!!) nem jött meg! Félek , hogy valami bajom van...( nem feküdtem le fiúval szóval terhesség kizárt) de akkor mit tegyek, mi lehet a bajom??2011. okt. 6. 17:20
1/2 anonim válasza:
A legjobb lenne ha orvoshoz mennél.
2/2 anonim válasza:
2 év menstruálásba belefér még, hogy nem állt be. Hacsak nincs más furcsa tüneted, szerintem nem kell orvos. Nem kell mindennel orvoshoz rohanni, fiatal vagy még, normális, hogy még nem állt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!