A fehérfolyás megszáradt és ráraggadt a szőrömre. Az baj?
Figyelt kérdés
Lécci segítsetek mert megilyedtem! :(2011. jan. 7. 10:46
2/10 anonim válasza:
Mosd le. Vagy borotváld a puncidat. Hány éves vagy?
3/10 anonim válasza:
Miért lenne baj??Csak víz kell ahhoz,hogy lejöjjön,ennyi:)
4/10 A kérdező kommentje:
áprilisba leszek 13. De csak a tetejét borortválom az alját le szoktam vágni. DE olyan rossz amikor odanyúlok és regacsos száraz darabookban jön le!
2011. jan. 7. 11:00
5/10 anonim válasza:
a szappan és a víz csodákra képes! Nem tudtad?
6/10 A kérdező kommentje:
de de nem az első órán a suliba!
2011. jan. 7. 11:09
7/10 anonim válasza:
Ilyen esetekre vigyél magaddal a suliba intim törlőkendőt. Amúgy pedig teljesen természetes. Az intim törlőkendő menzeszkor is nagyon jól jön, főleg ha betétet használsz.
8/10 anonim válasza:
Többször mosd le a puncidat tiszta meleg vízzel. Mást ne használj.
9/10 anonim válasza:
Talán egy gyereknőgyógyásszal ki kellene vizsgálatatni, hogy miért ilyen erős a folyásod. Nekem azért ez darabos és beleragad dolog nem tűnik túl egészségesenek.
Beszélj anyukáddal, jelentkezzetek be a dokihoz: legalább ha azt mondja hogy nomrális akkor megnyugodhatsz.
10/10 anonim válasza:
Igaza van az előző válaszolónak. Ha annak ellenére is ráragad a szőrödre a folyás, hogy mindennap mosod a puncidat, akkor tényleg jobb lenne orvosnak megmutatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!