A fiúk ellopták a betétet! Most mit csináljak?
Menstruáltam a táskámban volt a betét, a fiúk gondolták megviccelnek csak rögtön megtalálták a betétet amikor belenéztek..mondanom se kell kivettek kettőt és elkezdték dobálni aztán minden ismerősömnek megmutatták akik persze jót röhögtek...
a mostani nevem "menzike"..teljesen kész vagyok.
a lányok megértenek vigasztalnak..de akkor is.
13/L
Fiatalok, és érettlenek még. :D
Szólj vissza nekik. Pl. "Mit mondtál mini farkú?" :D
Mutasd azt, hogy nem érdekel. Ha látják rajtad, hogy nem váltanak ki belőled már reakciót, abbahagyják. Esetleg vágj vissza valami frappáns beszólással.
Gyerekes dolog volt a részükről, éretlenek.
21/N
Sajnos a te korosztályodból a fiúk még nagyon gyerekek.
(bár ha belegondolok akkor szerintem ebben a korban még én is nagyon gyerek voltam.)
mást nem tudok tanácsolni ne foglalkozz velük majd megunják.
úúú b*meg... Ne értsd félre ez nem neked szól, hanem osztálytársaidnak... Igazából nem tudsz mit tenni sajnos. Talán visszaszólhatnál, h mi van még nem láttatok ilyet? Ezt biztos kikérik maguknak. Bár lehet többet ártana, mint használna.
Várd meg míg felnőnek, ennyit lehet tenni. És röhögj magadban rajtuk, milyen nevetségesek.
Jajj Istenem, miket tanácsoltok egy 13 éves lánynak?
Ne káromkodj, ne alázd meg magad ilyenekkel, hanem legyél felnőtt. Menstruálni nem égő, ennek megfelelően kezeld a kérdést. Maradj nyugodj, esetleg ha zavar, hogy "menzikéznek", akkor csak halkan kérdezd meg, hogy mit talál viccesnek abban, hogy menstruálsz? Esetleg említsd meg neki, hogy beszélgethetne az anyukájával arról, hogy hogy működik egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!