Miért érzek erős, szúró fájdalmat a petefészkem tájékán?
Figyelt kérdés
Jobboldalt, meg az olyan 'meg fog jönni a mensi' érzés. A menzeszem elég rendszertelen az elmúlt 6 hónapban, megjön, tart 4-5 napig, elmúlik, és újra megjön 1-3 napra. Volt, hogy nyáron kellett bevennem eseményutáni tablettát, lehet amiatt? El szeretnék menni nőgyógyászhoz, úgy 2 hete kezdődött a szúrkálás, van hogy görnyedek a fájdalomtól.
17l
2011. jan. 5. 14:30
1/3 anonim válasza:
Lehet krónikus petefészek gyulladás, vagy ciszta a háttérben. Inkább menjél el orvoshoz, hogy tisztázza a problémádat.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam arra, hogy akár még petefészekciszta is lehet. Elmegyek orvoshoz, remélem semmi baj nem lesz.:S
2011. jan. 5. 14:33
3/3 anonim válasza:
Igen, lehet ciszta és gyulladás is, de miért nem mentél még dokihoz? Már rég el kellett volna menned.
De azért ne izgulj nagyon, lehet, hogy megúszod, nekem is nagyon szúrt, és kiderült, hogy semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!