Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen méretű tampont használj...

Milyen méretű tampont használjak előszőr? Vagy inkább előszőr csak betétel kezdjem?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

En eloszor betettel kezdtem, de eleg kenyelmetlen volt, elofordult, hogy alvaskor, sportolaskor nem nyujtott megfelelo vedelmet, es hat elcsuszott, "mellement", ami igen kellemetlen tud lenni.

Probald ki eloszor azert a betetet, es ha neked sem jon be, valts tamponra. Szerintem sokkal "tisztabb", kenyelmesebb, mint a betet, de kevesbe higienikus (jobban oda kell figyelni, hogy rendszeresen csereld, illetve hogy alaposan kezet moss felhelyezes elott, es utan is).

Ha tampont akarsz hasznalni, eloszor mindenkepp minit vagy normalt ajanlok (gyakorold otthon a felhelyezeset). Azert is fontos, hogy kicsi legyen, mert megduzzad, es mikor veszed ki, elsore kenyelmetlen lehet.

Sok sikert.

2009. jan. 28. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval! Kényelmesebb és számomra higiénikusabb is a tampon, persze mindenkinek más az ízlése. Én sportolok, lovagolok, lovon elképzelhetetlen lenne betéttel ülni. Az első menstruációm óta tampont használok, minivel kezdtem, aztán persze váltottam nagyobbra, pl. edzés közben jobb volt a nagyobb. Kell egy kis gyakorlat a használatához, de valósínűleg szeretni fogod.
2009. jan. 28. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Használhatsz először betétet ha szeretnél,bár szerintem neked is a tampon fog jobban tetszeni..:D betét iszonyú kényelmetlen,ahogy azt előttem is írták.. Tampont viszont ha ki szeretnéd próbálni,szerintem minivel kezdd,lehet hogy még azt sem sikerül elsőre felhelyezned,de az is előfordulhat,hogy rögtön a normált is sikerül,ez tőled függ,milyen szűk/tág vagy. De érdemesebb minivel kezdeni a biztonság kedvéért,de majd kitapasztalod:)
2009. jan. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!