Érdemes szerintetek elmenni orvoshoz? Nagyon rendszertelen.
Már egy ideje tanakodok rajta, hogy el kellene-e mennem orvoshoz, mert a menzeszem az utóbbi 1 évben (most számolgattam át) 21-27 nap közötti időszakokban jött meg.
Azelőtt 27 napos volt évekig. Szűz vagyok még, nem szedek semmit. De ha szűzként megyek el, nem fog hülyének nézni? Hiszen ha nem szedek semmit, akkor nem is kell hogy ugyanakkor jöjjön meg mindig.
És még valami: várhatóan hogyan fog megvizsgálni ha rászánom magam? Ultrahanggal, vagy végbélen keresztül? Magánorvoshoz mennék...
Orvoshoz menni sosem árt. Bár ha tablettát akar felírni, akkor inkább hagyd szerintem. A közhiedelemmel ellentétben a fogamzásgátló nem teszi rendbe, csak elfedi a problémát. Akkor ugyanis nincs menzesz, csak megvonásos vérzés. Tehát nem a saját ciklusodat rendezi, hanem kikapcsolja és mesterségest csinál.
Először inkább vmi gyógynövényes dolgot ajánlanék, az ártani biztos nem fog, maximum nem használ.
Pl igyál cickafark teát:)
21 éves vagyok. (Tudom, tudom, a mai világban ritkaság ha valaki ennyi idős fejjel szűz még...) Lehet furán néz majd rám az orvos ha elmegyek :D
Igen, hallottam olyat, hogy fog.gátlót írnak fel erre. A teát kipróbálom majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!