Mit mondhat erre egy nögyógyász?
7-8Éve balettozok(nincs szüzhártyám) és a szüleim elakarnak vinni egy vizsgálatra , hogy lefeküdtem e a barátommal. Nemvoltam együttvele, denemhiszeik el.
Mivel szüzhártyám nincs, de szüzvagyok és 14éven aluli( a barátom 16)ilyenkor mivan??
Honnan tudod, hogy nincs szűzhártyád?
És miért nem bíznak benned a szüleid? Nem próbáltad velük megbeszélni a dolgot?
a nőgyógyász a tényeket fogja mondani.
próbáld húzni az időt 14 éves korodig, akkor már felnőttnőgyógyászhoz kerülsz, ő már nem fog mondani semmit sem a szüleidnek.
honnan tudod h nincs szűzhártyád?
az orvos amúgy feltudja világosítani a szüleidet h sporttól is kiszakadhat. sztem, de ez lehet h hülyeség, a nőgyógyász talán látja a szűzhártya állapotáról h "használva" van e már, vagy egyszeri véletlenségből szakadozott e fel.
ugyanis a százhártya az nem egy hártya, azon már eleve van egy lyuk, a menzeszed is ott távozik. ha szexre kerül a sor, a pénisz ugye tágítja azt a lyukat, tovább foszlik.
namármost, ha sporttól szakadt el kicsit jobban az ehet h látzik majd
3ujam befér, megilyenek.
a doki aztfogja mondani h nemvagyok szüz?
ilyet, hogy szűz vagy nem szűz, nem mond.
bizonyára azt mondja majd, hogy nem ép a szűzhártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!