Hónapok óta tart a szenvedésem gombás, baktériumos fertőzés váltogatja egymást. Kenetet már kétszer vettek mindkét alkalommal mindenre negatív volt. Vagy akkor pont nem volt fertőzésem mikor vették, vagy vmi mástól lehetnek a tüneteim? Égő érzés, szex fáj, és folyás. Mitől lehet ez ha nem mutat ki semmit a kenetvizsgálat. Talán az égő érzés mára már elmúlt a folyást még nem tudom, mert nemrég hagytam abba a kúpot és még azóta nem éreztem. Valakinek vmi ötlet?
2010. dec. 28. 10:53
1/9 anonim válasza:
én is így voltam, hogy nagyon viszketett ott lent és elmentek az orvoshoz, kenetet vett és negatív lett
hát nem tudom de hogy volt akkor valami bajom az tuti
lehet hogy a labor nem jó és nem tenyésztik ki normálisan
2010. dec. 28. 10:56
2/9 anonim válasza:
Hát, ha ilyen kilátástalan a dolog, akkor próbáld ki a colpocleaner jódos hüvelyöblítőt, patikában recept nélkül kapható. Ha azon túl vagy, utána egy tejsavas hüvelyflóra visszaállító kúp- vagy hüvelyöblítő kúra (szintén recept nélküli) és talán rendbe is jössz hosszabb időre. AZ egész kb.1 hetet vesz igénybe. Jobbulást!
2010. dec. 28. 11:32
3/9 A kérdező kommentje:
Még azt a jódos hüvelyöblítőt nem próbáltam ki, irrigálni viszont irrigálok tejsavval, hogy a sok gyógyszer után visszakapja a régi külsejét. A jódos szer, nem tesz kárt ha nincs bajom és mégis kipróbálom? És mennyi ideig (hányszor) kell azzal öblíteni?
2010. dec. 28. 11:51
4/9 anonim válasza:
Nem tesz benned kárt, nekem először a nőgyógyász javasolta, amikor többször kellett antibiotikumot szednem légúti bajok miatt és persze ez azonnal lent is "hatott": már mehettem is a nőgyógyászatra valami fertőzéssel. Azóta, ha csak valami icipici kellemetlenséget érzek, máris rutinszerűen használom és csak nagyon ritkán (utoljára vagy 2-3 éve - persze nem számolva a rákszűrést) kell mégis orvoshoz mennem. Ez is irrigálószer, tabletta formában veszed, testmeleg vízben kell feloldani és úgy használhatod a kész oldatot. A leírásban mindent pontosan megtalálsz, olvasd el, ha kérdésed lenne, megpróbálok segíteni :=)
2010. dec. 28. 13:39
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor mindenféle képpen kipróbálom, hátha segít.
2010. dec. 28. 16:00
6/9 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. Elhasználok egy tablettát feloldom vízbe irrigálok vele és ezután rögtön lehet tejsavat használni? Mert gondolom ez is olyan szer, hogy mindent kipusztít bent és kell a helyreállító, de rögtön utána, vagy nem? Na és ebből a tablettából mennyi ideig irrigáljak, vagy elég egyszer?
2010. dec. 28. 16:05
7/9 anonim válasza:
Egy kenet vizsgálata során csak háromfajta dolgot vizsgának általában, gomba, trichomonas és gonorrhea. Attól, hogy ezek negatívak, lehet más fertőzésed is, azokra külön-külön kell kenetet venni, általában PCR módszerrel egyenként és nem olcsó, magándokik sokszor fel sem ajánlják, sokuknak nincs is hozzá megfelelő háttere (mondjuk nincs semmilyen laborral kapcsolatban, ahová elküldhetné ezeket) Ha meg sztkba jársz, ott alapból meg sem nézik, mert a TB nem támogatja.
Érdemes tehát érdeklődnöd az orvosodnál, hogy mennyiben kerülne, ha megnézetne minden fertőzésre. Mert nagy valószínűséggel valamilyen fertőzés van a háttérben, ezért vannak tüneteid.
2010. dec. 28. 16:43
8/9 anonim válasza:
A hüvelyöblítőt meg nem ajánlom, főleg, amíg nem derült ki, mi a probléma. Ugyanis az irrigáció folyamán még jobban "feltolod" a fertőzést és a baktériumokat a méhed felé, jobban elszaporodnak és akár meddőség is kialakulhat (persze ehhez hosszabb idő kell), úgyhogy az ilyen öblítéssel vigyázni kell.
2010. dec. 28. 16:45
9/9 A kérdező kommentje:
De nem hinném, hogy azért ekkora baj lenne, mert a kenetvétel előtt, mindig találtak vmit és utána is csak pont akkor nem mikor levették. Előtte volt már gombám, aztmondta nem vészes kevés gomba, volt baktériumom amire kaptam szájon át bevehető gyógyszert is és az utóbbi időbe már semmit nem látnak, csak mondom, hogy van bővebb folyás és néha égő érzés, de szerencsére azt már nem éreztem egy hete. Mégis félek 5 hónap után szeretkezni, mert félek, hogy úgy fog fájni, mint legutóbb. És pénzem ilyen vizsgálatokra nem igen van, ebben az 5 hónapban amennyi pénzt már elköltöttem erre a sok sz.rra amiket felírkáltak, hát nem tudom mit gondolnak, mennyi pénze van az embernek egy betegség kezelésére, nem mintha másra nem kéne. És a legrosszabb az, hogy hiába minden pénz, hiába minden amit megvettem amit felírtak az eredmény nulla, és a pénz csak fogy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!