Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemi herpeszre valami jó tanács?

Nemi herpeszre valami jó tanács?

Figyelt kérdés
3 éve volt először genitális herpeszem,azóta szerencsére nem volt egészen 24-ig... utána következő naptól kezdve kentem herpesz elleni kenőccsel és szedtem c vitamint is nagy mennyiségben.Tegnap illetve tegnapelőtt viszont anynira fájt, hogy járni alig ,úgy voltam vele ha ma reggel is fog fájni akkor elmegyek dokihoz és felíratom a tablettát is.Reggel nem fájt már csak egy kicsit így úgy gondolom már múlik el.Akinek volt annak emnyni idő alatt múlt el? Mivel kezelte?
2010. dec. 27. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj el azért dokihoz,ő ír vírusszaporodás-gátló gyszert,amitől azért hamarabb gyógyul mint a krémektől.A C-vitamin mellé szedhetnél nagy adagban B vitamin készítményt is.

És ha eddig nem szedtél akkor kezdj el valami immunerősítő vitamint szedni,mert valószínűleg azért jött újra elő,mert le van gyengülve az immunrendszered.

2010. dec. 27. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Hál' isten nekem még nem volt, de ismerek olyat akinek van. Nem tudom fiú vagy e vagy lány, de, ha ennyire fáj akkor gondolom, hogy lány, mert a fiúknál ritkább, az ilyen mértékű fájdalom. Onnantól, hogy előszőr észrevetted életed végéig bármikor kiújúlhat, mert véglegesen nem lehet kiírtani a szervezetedből a vírust. Ha maga a seb el is múlt pl. a menszesz vagy a helytelen tisztálkodás újra kihozhatja. Ha élsz szexuális életetet, használj óvszert, bármennyire is 'ciki', mert a a partneredet is simán megfertőzheted vele. Na és visszatérve az általam ismert emberkére: 3 hónapig feküdt az intenzíven agyhártyagyulladással egy rohadt egy éjszakás kaland miatt. Szal és most ne sértődj meg,tényleg ne az itteni emberkéktől kérj tanácsot, hanem menj egy egy orvoshoz, aki tudja is, hogy mit beszél.
2010. dec. 27. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy hónapja volt herpeszem.A menstruációmmal együtt jelentkezett. Bőrgyógyásznál voltam vele, ott kaptam rá Telviran tablettát és krémet. Nem volt olcsó, de hatásos. Másfél hét alatt jöttem rendbe tőle. Mindenképpen menj el a dokihoz, mert mint írták ez fertőző. Főleg egy kismamára jelent veszélyt. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

2010. dec. 27. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!