Mi lehet velem? Már egy jó ideje alig van nemi vágyam. Nem szedek fogamzásgátlót.
Figyelt kérdés
Hat éve vagyunk együtt a párommal és van egy 20 hónapos lányunk.igazság szerint mióta megszültem nem akar a olyan lenni a szex mint rég.Montanába még rosszabb nem tudom már párom előtt tartani magam amikor kényeztet is irtózom az egésztől.pedig hát egy csodálatos az ágyba csak egyszerűen nem merek vele őszinte lenni ezt elmondani,hogy nem kívánom.nem akarom megbántani.nagyon figyelmes velem.Nagyon félek mert tegnap ez miatt nagyon összevesztünk.szegénykém meg megőrül.csak tudnám mi lehet velem.lehet pajzsmirigy probléma? Már nem tudom mire gondoljak.pedig régebben még az is felizgatott ha úgy nézett rám vagy ha szépeket mondott.és most már egyszerűen hidegen hagy.nagyon elvagyok keseredve.nagyon szeretjük egymást és nem akarom ez miatt,hogy tönkremenne a kapcsolatunk.Valaki jár vagy járt hasonló helyzetben?2010. dec. 27. 13:24
1/3 anonim válasza:
sztem ez a gyerek születése miatt van. vagy megoldódik magától előbb utóbb, vagy szexuálpszihológus kell hozzá
2/3 anonim válasza:
A pajzsmirigynek semmi koze.Hormonalis valtozasokon mentel at ,helyre fog jonni nemsokara,ne felj!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.csak olvastam valahol,hogy pajzsmirigy problémáktól is lehet.Remélem,hogy hamarosan olyan lesz minden mint rég.
2010. dec. 27. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!