Mi lehet ez? A méhszájamon apro dudorokat érzek. Eddig nem volt.
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 22:28
1/10 anonim válasza:
Hát nem örülnél, ha leírnám, mi lehet. Szerintem te is sejted. Menj orvoshoz.
Amúgy meg halvány gőzöm nincs, de elképzelni se akarom, hogy erre hogy jöttél rá... :S
2/10 anonim válasza:
Nem bántásként, de te felnyúlsz olyan mélyre, hogy érzed?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem rég voltam orvosnál és ő nem mondott akkor semmit.Kb egy hónapja szedek fogamzásgátlót. Nem lehet attól?
2010. dec. 26. 22:37
4/10 A kérdező kommentje:
Nem nyúlkálok fel folyton.A méhszáj simán elérhető guggolva.Fürdés közbe vettem észre.
2010. dec. 26. 22:39
5/10 anonim válasza:
Nem szoktam állandóan nyúlkálni magamba, szerintem neked sem kéne, hiába éred el. Esetleg többet árthatsz, mint használsz. Ha a doki nem mondott semmit, akkor nincs semmi. Az ilyen egy hasnyomkodással kiderül számára. Úgyhogy nyugi, és inkább hagyd magad békén, bazi könnyen elfertőzheted magad, vagy felsértheted magad.
6/10 anonim válasza:
Ha eddig nem voltak ott, akkor menj el vele orvoshoz. Fogalmam sincs mi lehet, lehet, hogy semmi kóros.
De egyébként még fürdésnél sem kell "belülről mosakodni":)
7/10 A kérdező kommentje:
Nem ezzel kapcsolatba voltam a dokinál ugyhogy nem figyelte és csak ultrahanggal vizsgált.
2010. dec. 26. 22:47
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de én úgy tudom, az ultrahang is kimutatja.
9/10 anonim válasza:
Ultrahanggal a méhet és a petefészkeket vizsgálják:)
Menj el orvoshoz, legalább megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!