Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? A nyelvemből...

Mit csináljak? A nyelvemből lóg egy darabka!

Figyelt kérdés
nem tudom hogy történt lehet, hogy ráharaptam.szóval most lóg egy darabka, mit tegyek vele harapja le vagy visszaforr vagy mi? vmivel öblögessem?teljesen kétségbe vagyok esve, most mi lesz?
2009. jan. 24. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
4%
ha nem nagy akkor vágd le ollóval, nem fáj ha gyorsan csinálod, utána összeforr.+fertőtlenítsd utána
2009. jan. 24. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Jajjj!!! nehogy levágd ollóval!! eszedbe ne jusson!

hagyd úgy ahogy van, magától rendbejön, a nyelv eszméletlenül gyorsan regenerálódik. ha nagyon fáj, szopogass jeget. holnap reggelre már semmi baj nem lesz vele.

én is sokszor ráharapok a nyelvemre, és mér én is éreztem, olyan utána, mintha egy kis foszlány lenne ott..

és élek!

2009. jan. 24. 19:27
 3/9 A kérdező kommentje:

istenem, beteg az első??még hogy levágjam jujj..

második válaszoló: de én nem csak ugy érzem,mintha ott lenne egy kis foszlány, hanem ott log,meg tudom fogni, biztos hogy ez is visszaforr majd?:S félek!!

2009. jan. 24. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne vágd le. :) Nekem is volt ilyen, fura fájó érzés. Addig nyasztattam a nyelvemmel meg a fogammal, hogy leesett, de az nem volt nagyobb fecni egy gombostű fejnél.
2009. jan. 24. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy visszaforr! nyugodj meg.

mondtam már, a nyelv nagyon gyorsan regenerálódik, mert olyan szövet. gondolj arra, hogy a nyelv pc lyuka is percek(!!) alatt képes beforrni. egyik bnőmnek egyszer muszáj volt röntgen miatt kiszedni, és utána alig bírta visszatenni, mert kezdett összeforrni a lyuk.

2009. jan. 24. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem latjuk mekkora darabka log, inkabb menjel be az ugyeletre, es adnak ra valami ecsetelot. Igy fogsz a legjobban megnyugodni. Hivjal valakit magaddal, ugy konnyebb lesz menni a dokihoz.
2009. jan. 24. 19:44
 7/9 A kérdező kommentje:
nah csak dokihoz neee,megvárom a reggetl,majd irok hogy mi lett a kis darabkámmal :D
2009. jan. 24. 19:48
 8/9 A kérdező kommentje:
nah hát visszaforrot belőle de még nem az egész, már nem osk lóg, remélem teljesen visszaforr.köszi a válaszokat!puszi
2009. jan. 25. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson leharapni vagy eltávolítani onnan! Hagyd úgy, ahogy van és ha egy-két napon belül nem érzed, hogy jobb lenne, nyomás orvoshoz! Tudom, nem kellemes megoldás, de csak az orvosod tud igazán jó megoldást kitalálni. Addig is mellőzd a kemény, csípős és/vagy savanyú ételeket, nehogy kimarják a sebed.
2009. jan. 26. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!