Ha szerdán venném be az elsőt, még beleférne a 7 napba?
Figyelt kérdés
Yasminelle fogamzásgátlót szedek. Csütörtökön este szedtem volna be az utolsó tablettát, de éjfélkor, és éjjel egykor hánytam (betegség miatt). A betegtájékoztató egyik lehetősége szerint pótolnom kellett volna a tablettát egy plusz levél fogamzásgátlóból, amire nem volt lehetőségem, csak az az egy levél volt nálam. A másik lehetőség az, (hogy miután megnéztem a "mit kell tenni ha kihagyott egy tablettát" részt) hogy hagyjam abba az adott levél szedését, és tartsak LEGFELJEBB 7 nap szünetet, és utána kezdjem el a gyógyszer szedését... Szóval, ha a szerda esti bogyót kihánytam( ugye kétszer is... ) akkor ha jövőhét szerdán venném be, az pont 7 nap lenne, vagy belekéne vennem a szerdait is, mint nap?2010. dec. 24. 20:16
1/2 anonim válasza:
szia! Először is, a fog gátlót reggel ajánlatos bevenni! Benne van a tájékoztatóban!
Ha csütörtökön vetted volna be az utolsót, de kihánytad, akkor nincs meg a 21 tabletta ugye? Akkor pedig nem véd 10 napig!
Tartsál 7 nap szünetet, és szerdán vedd be a következőt! mivel az e heti szerdai hiányzik.
Remélem, érthető. sz cs p sz v h k ez a hét nap szünet.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Mindegy, most már elolvastam a tájékoztatót elejétől a végéig, és kiderült minden :) De azért köszi. És nekem estére ajánlották, szóval úgy látszik ezt embere válogatja.
2010. dec. 27. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!