Normal tamponnal elsőre lehet próbálkozni? 13 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 12:48
11/15 anonim válasza:
Szia.
Mindenképp első próbának a minit,OB-t javaslok(ez jelenleg a legjobb minőség),arról nem is beszélve,hogy valószínűsítem,még szűz vagy,így gondolom nem egy tampontól akarod a szüzességed elveszíteni,valamint,mint előttem is írták,könnyebb a minit felhelyezni.Viszont tapasztalatból mondom azt is,hogy míg a szüzességedet el nem veszíted,még kísérletezni se kísérletezz normál tamponnal,helyette a mini mellé használj akár string tanga fazonú tisztasági betétet,ha nem használsz tangát,akkor normált,és a kettő együtt,ha sűrűbben cseréled,akkor elég lesz.Melody
12/15 anonim válasza:
Érdekes... Nekem legelőször amikor megjött 13 évesen, pár hónapig használtam betétet, aztán utánam indjárt tampont, de normállal kezdtem, nem minivel. Nem volt könnyű menet, de végülis siekrütl jól felhelyeznem, nem volt vele semi bajom, azóta is csak tapont használok, össze sem lehet hasonlítani a betéttel. (gondolom erre majd te is rájössz) Tehát, a válaszom, igen, lehet próbálkozni elsőre normál tamponnal, nekem pl sikerült is.
13/15 anonim válasza:
13 voltam amikor tamponra váltottam. én minivel kezdtem (nem OB-val) és az vált be. utána vettem OB-t is, de fájt amikor kivettem, pedig mindent ugyanúgy csináltam. én akkor használok normált, amikor strandolok vagy iskolában vagyok. sok sikert, és csak lazulj el és ne legyél elkeseredve! ;)
14/15 anonim válasza:
Kezd inkabb tisztasagi betettel!
15/15 anonim válasza:
én is 13 vagyok, és ob normállal kezdtem:) nem fájt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!