Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normal tamponnal elsőre lehet...

Normal tamponnal elsőre lehet próbálkozni? 13 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2009. jan. 24. 12:48
1 2
 1/15 anonim válasza:
94%
Kezd inkább minivel elsőre könnyebb lesz ..
2009. jan. 24. 12:50
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
én is inkább a minit javaslom
2009. jan. 24. 12:58
 3/15 anonim válasza:
96%
Szerintem első próbálkozásra inkább jobb a mini.Annó én is azzal kezdtem. Könnyebb felhelyezni.
2009. jan. 24. 13:18
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Maradj a mininél, azt hamarabb fel tudod helyezni, a normál elsőre elég nehézkes
2009. jan. 24. 13:24
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

na, most le fognak hurrogni, de én betétpárti vagyok. jobban szellozik, könnyebb berakni, és .. nemtudom, nekem a tampontól pár óra múlva fáj a pocim, és megbeszéltük a lányokkal, és volt olyan, aki szinten hasonlóra panaszkodott.. volt olyan, aki meg a tamponra eskuszik :D

szóval szerintem próbáld ki a tampont is, a betétet is, es dontsd el, neked melyik a kényelmesebb.

2009. jan. 24. 13:36
 6/15 anonim ***** válasza:
93%

12:58-as vagyok

Arra ezért számítanod kell, hogy nem biztos, hogy elsőre fel fog menni. Anno 10éve ennyi idősen én is próbálkoztam, de semmi. 17-18éves koromban tudtam felrakni a minit, bár lehet én voltam a béna. Azóta is azt használok. viszont estére betétet.

2009. jan. 24. 13:57
 7/15 anonim válasza:
93%
13:18-as vagyok. Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Nekem sem sikerült elsőre felhelyezni a tampont. Én először 15 évesen próbálkoztam vele (ekkor már egy éve menstruáltam)és a minit sem sikerült felhelyezni. 17 évesen vettem a kezembe újra tampont. Azóta azt használok, még éjszakára is. Szóval ha nem sikerülne elsőre ne keseredj el. Próbáld meg később. De persze a betét is jó megoldás. És szerintem minivel próbálkozz elsőnek, és ha azzal simán megy akkor esetleg megpróbálhatod a normált, de az első alkalommal jobb a mini.
2009. jan. 24. 14:34
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

most próbáltam,mikor megvolt.14éves vok és nem sikerült pedig minivel próbáltam.először mindenképpen a minit ajánlák mindenholt és ne ijjedj meg ha nem sikerül.És északára tényleg betétet használj,sokkal jobb!sőt nem csak jobb,de baj is lehet,ha nem cseréled időben.a nővérem pl egyszer bent felejtette.szval inkább a betét északára!

ÉS HA KIPRÓBÁLOD A TAMPONT LAZULJ EL!:)ÉN IS ELLAZULTAM,MÉGSEM SIKERÜLT,HA NEKED SE SIKERÜLT ELŐSRE NE KESEREDJ EL.

sok sikert!

2009. jan. 24. 18:30
 9/15 anonim ***** válasza:
69%
Én idősebb voltám már valamivel, amikor először próbáltam a normál tampont. Rettenetesen fájt és ülni se tudtam, mivel félig kilógott és se ki, se be nem ment. (: A mini bevált, de azt sem szeretem. Ha nem muszály, nem használom.
2009. jan. 24. 20:31
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is mini.. én még régen egyszer normállal akartam kipróbálni,mert éppen akkor csak az volt itthon,hát mondanom sem kell,nem sikerült..:) és így hagytam egy időre,ez olyan 14-15 éves koromban volt.. aztán pont a tornaverseny napján jött meg,én is versenyeztem:S és hát akkor kénytelen voltam felhelyezni,és nemtudom de valahogy ez a stresszhelyzet segített,mert simán felhelyeztem a minit:D namindegy én szeretem a tampont,mindig ezt használok,személyszerint utálok azzal foglalkozni hogy jaj kilátszik-e a gatyámnál a betétem? (tudom h nem de nekem mindig úgy tűnik,lévén hogy nagyon vékony is vagyok) meg satöbbi..:)
2009. jan. 24. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!