Miért viszik túlzásba a menstruáció "átkozását" a nők?
Szerintem szörnyű, hogy nyafognak. -Jajj, nekem szenteste jön meg! Most mi lesz??? SOS!!!! -Annyira nagy dolog ez? Teljesen természetes, olyan mint, hogy valaki tud Székletet üríteni. Az lenne a baj,ha nem jönne meg valakinek. Kikészítenek az ilyen nők...
Szerinted?
Egyetértek veled.
Nekem mindig a legrosszabkor jött/jön meg.Mégsem nyafogok pedig nekem általában 2x addig tart mint másnak.
Ha nem jönne meg akkor meg azért nyafognának.
22/L
igen, nekem is volt már karácsonykor, nyaraláskor, buliban, stb..
De élek és virulok, nem haltam bele :)
Nah igen Te a jobbak közé tartozol. De van aki felkapja nagyon. Mintha meghalna úgycsinál beszed 2levél algopyrint azt sz*rabbul van mint nélküle.
Gyengék semmi több.
Mondjuk könnyen beszélek nem azt mondom. De azért csak nem lehet olyan rossz 1 görcs.
18/F
köszi a válaszokat!
Egyetértek. Még egy fiú is érti xD
"igen, nekem is volt már karácsonykor, nyaraláskor, buliban, stb..
De élek és virulok, nem haltam bele :)"
Ez tetszett :D Én dettó így kezelem a dolgot..
Első voltam
Oké a görcs fáj de ne haljunk már bele.
Akkor milyen lehet pl. egy szülés?Vagy nem akartok szülni,mert fáj?
Nekem is szokott fájni,sokszor kibírhatatlanul,mégsem haldoklok.Otthon pihenek a munkahelyen meg nem vesznek rajtam észre semmit :) Pedig van olyan,hogy felállni nem bírok.
Megint első voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!