Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! Miért van erős,...

Segítség! Miért van erős, menszesz-szerű görcsöm most, a peteérés napján?

Figyelt kérdés
Pont ma vagyok félidős, és ugyanúgy görcsölök, mintha megjött volna, ugyanolyan hányingerem is van, csak fetrengek. Máskor is fájdogált a peteérés, de ez a mai brutális. Ha akarnánk, akkor se tudnánk most babát összehozni, mert nagyon görcsölök.
2010. dec. 21. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem erről az orvosom,ugyanis én is igy vagyok vele,néha fájdogál,néha egyáltalán nem,néha görcsölök. 1* még ovulációs vérzésem is volt,azóta soha.Azt mondta a doki nincs jelentősége,minden ciklus más,változhatnak a peteérés tünetei és a menstruációt megelőzőek is.

(akkor is volt peteérésem,mikor semmit nem éreztem). Vegyél be valamilyen görcsoldót,mert a hosszas erős fájdalom sokkal többet árt mint 1 szem gyógyszer.

2010. dec. 21. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem anno azt mondták hogy ezért fáj néha iszonyan mert olyankor egy nagyobb méretű pete "indul útjára"

Nem tudom ez ennyire tudományos de én elhittem a dokinak

2010. dec. 21. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!