Szeretkezés után volt, hogy véreztem. Miért?
Figyelt kérdés
szoval ez egyetlen egyszer történt h véreztem. nem értettem miért de nem mentem orvoshoz. egy évig volt most barátom. nála sose véreztem. épp nem rég vizsgált nőgyógyász és most állapitotta meg h a méhszájam sebes vagy valami.érintésre érzékeny vagyok mert kicsit véreztem mikor megvizsgált. kinek ismerős a téma? és származhate valami gond ebből a bajbol ? :( ez nagy gond????? puszi irjatok aki tud erről valmit2008. jan. 18. 22:15
1/1 anonim válasza:
Remélem a nődokid megmondta milyen kezelés szükséges, vagy gyógyszeres, vagy egy kisműtét, és akkor nem lesz semmi baj.Ha most meggyógyultál később ebből nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!