Milyen kézkrémet tudtok ajánlani száraz, kirepedezett, érzékeny bőrre?
Sziasztok!
Ebben a téli időszakban nagyon ki van repedezve a kézfejem, száraz, és vérzik, de nagyon fáj, ugy éget. :(
Többféle kézkrémet kipróbáltam már, munkavédelmi kézápoló krémtől kezdve mindenfélét, találtam egy olyat, amivel ha bekenem a kezem, egy ideig meggyógyul,aztán megint kezdődik ugyanúgy. :(
Milyen kézkrémet kellene kipróbálnom szerintetek?
Nagyon fontos, megőrülök,ugy fáj a kezem :(
Köszönöm!
a Biomed körömvirágkrém is nagyon jó.
és igen, húzz kesztyűt.
Az én kezem is olyan, mint amit a kérdező leírt... a hidegen kívül még a Domestos is előhozza a tüneteket. Én Atrix kamillás kézkrémmel szoktam bekenni, már amikor el nem felejtem. Általában már csak akkor, amikor már fáj és vérzik is. :( Egyébként lehet, hogy a vitaminoknak is köze van a dologhoz, én legalábbis azt vettem észre, hogy ha rendszeresen szedtem a C-vitamint, akkor kevésbé, vagy egyáltalán nem repedezett be.
(én használok kesztyűt, mégis így járok a nagy hidegekben)
22:05
ez a paraffinos kézápolás, ugye? :)
A patikaban keverjek ki a kremet, de arra is lehet gondolni, hogy nem fogyasztasz eleg folyadekot, vagy pedig arra, hogy a hidegre vagy erzekeny. Tehat viselj kesztyut.
Gyogynovenyteakat igyal, napi 2-3 cseszevel.
Csalan, menta, citromfu stb.
Én ekcémás is vagyok, nagyon szenvedek ilyenkor, ha nem kenem folyamatosan a kezeimet. Nekem a Kamill 24 órás kézkrém vált be, még a kiütéseimet sem irritálja, viszont megszüntek a kirepedezések. Egy próbát megér.
Ja, és igazuk van a kesztyűsöknek: kesztyű!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!