Mit lehet tüszős mandulagyulladás ellen tenni?
"amit most nem szeretnék szedni."
Had menjen tönkre a mandulád ugye? A kufircolás fontosabb vagy az egészséged? Választhatsz!
még mielőtt nekemestek, nem az volt a kérdésem, hogy mihez lenne kedvem.
amúgy meg szilveszterkor találkozok legközelebb a párommal... vagyis abszolút nem arról van szó hogy a szex az első. hanem arról hogy jelenleg más gondok miatt már 3 fajta gyógyszert szedek és nem hiányzik még egy erős gyógyszer. és jó lenne ha nem csökentenék a gyógyszerek egymás hatását. az öndiagnózisról csak annyit, hogy minden éveben van ilyenem, genyes a mandulám, ami nem sokminden lehet a mandulagyúlladáson kívül....
szia! Ugyan így voltam/vagyok, mint te. Februárban kezdődött. Kaptam rá Certitizent, vagy mit, utána Azibiotot, egyik sem használt. De folyamatosan köhögök azóta is. Most megint begyulladt, kaptam rá Azibiotot, de már be se szedtem (nagyon beteg voltam tőle, hiába mondtam az orvosnak, hogy ne ezt írja fel).
Szerintem vírus van a mandulámon, de nálunk nem csinálnak tenyésztést. Ennyi antibiotikumnak már hatnia kellett volna, ha baktérium okozza.
sajnos, itt csak akkor csinálnak tenyésztést, ha van ismerős fülorrgégész, vagy laboros... Anélkül nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!